12 ok, amiért kitilthatnak a TESCO-ból

A férj már nagyon unta, hogy folyton el kell kísérnie a feleségét bevásárolni, ezért trollkodással próbálta elütni az időt az áruházban. Ennek az lett az eredménye, hogy a feleség kapott egy levelet a Tesco vezetőségétől.

Tisztelt asszonyom!

Az elmúlt fél év során az ön férje elég sok kellemetlenséget okozott áruházunknak, amit nem vagyunk hajlandóak tolerálni a továbbiakban, ezért úgy határoztunk, hogy az ön férjét “persona non grata-nak”  nyilvánítjuk, és kitiltjuk áruházunkból. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje, videó felvételekkel bizonyítható cselekedeteit.

Június 15: Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlok bevásárló kocsijába csempészett.
Július 8: Az ajándék osztályunkon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre.
Július 29: Egy nagy flakon ketchup teljes tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.
Augusztus 7: Odament egy eladóhoz és hivatalos hangnemben közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, 3-as kód lépett életbe, azonnal menjen oda és intézkedjen az előírásoknak megfelelően.
Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikba torkolt.
Augusztus 28: Elemelt egy “Vigyázz, a padló nedves” táblát és elhelyezte a szőnyegosztályon.
Szeptember 15: A sportosztályon felállított egy sátrat, és az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot az otthon részlegből, az bejöhet a sátorba.  23 gyerek reagált pozitívan a felhívásra.
Szeptember 23: Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, amire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén.
Október 4: Az egyik biztonsági kamerába nézett, mintha tükör lenne, közben az orrát piszkálta és a kiszedett eredményt alaposan bemutatta a kamerának.
Október 10: A barkács osztályon felvett egy baltát, majd fenyegető hangon megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert.
November 3: Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat, rákiabált: “Engem válassz, engem válassz!”
November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a padlón és azt visította: “Már megint ezek a szörnyű hangok!”
November 24: Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát: “Úristen, itt nincs vécépapír!” Az egyik eladónőnk elájult.
betöltés...