Használati utasítás férfiakhoz – 25 pontban

Egyszerű és nagyszerű tippek ahhoz, hogy megértsük azt a nemet, aki képtelen két dologra koncentrálni egyszerre, és aki tele hassal és kielégített szexuális vágyakkal a világ legboldogabb embere tud lenni…

1. A férfiak nem gondolatolvasók. Néha nem árt őszintén és tisztán kommunikálni.

2. A férfiak is szeretnek bókokat kapni a külsejükkel kapcsolatban, főleg ha dolgoztak valamin, és büszkék rá.

3. Mondanom sem kell, hogy ők is ugyanúgy aggódnak a külsejükkel kapcsolatban, és őket is ugyanúgy nyomás alá helyezi a média ideálja, szóval nem fair viccet csinálni pocakokból, vagy kopasz fejből, mert te se vennéd jó néven, ha ő viccet csinálna a narancsbőrödből, vagy a lógó cicidből.

4. A férfiaknak is vannak érzelmei, és nekik is vannak gyenge pillanataik. Betegek, fejfájósak, rossz kedvűek, szerencsétlenek, irracionálisak, sőt, néha sírnak is. Ez van. Ettől nem kevésbé férfiak.

5. A férfiak általában a legegyszerűbb módon kommunikálnak, így ha bármilyen hátsó értelmet bele lehet magyarázni a mondanivalójukba, az általában hülyeség.

6. Mondd ki, amit valójában gondolsz. Ha nem tetted, akkor az a te problémád. Ha leokéztad a fiús estét, majd passzív-agresszív üzeneteket küldözgetsz, mert tudhatta volna, hogy otthon kell maradnia, akkor te vagy az idióta. Bocs.

7. Ha nem érdekel a férfi, akkor udvariasan közöld vele randikérés után, hogy “Köszönöm nem”, vagy randi után, hogy “Sajnos nem érzem”. Korrekt és tiszteletteljes. Soha ne tűnj el és ne válaszolj többet az üzeneteire, mert te sem vennéd jó néven, ha veled csinálnák.

8. Ha a rosszfiúk vonzanak, akkor szokj hozzá a gondolathoz, hogy fel fogják veled törölni a legénylakásuk padlóját, és arrébb fognak rúgni, hogy a következő csillogó szemű hölgyemény ne rajtad lépjen át.

9. Soha nincs rendben megütni egy férfit, bármennyire is apró vagy. Olyan bánásmódban részesíts másokat, amit te is szeretnél kapni.

10. Ha meztelen vagy, akkor már boldogok. Nem lesznek kevésbé boldogok, mert felszedtél egy pár kilót, vagy mert utálod a hasad.

11. Ne várd, hogy hercegnőként kezeljenek. A legtöbb férfi egyenrangú partnert keres, és a legtöbb nő átgyalogol az olyan férfiakon, akik piedesztálra helyezik őket.

12. Ha folyamatosan azt kérdezed tőlük, hogy mérgesek-e rád, egy idő után azok lesznek.

13. Ne használd a szexet jutalomfalatként, a szex csapatsport, nem agárverseny.

14. A férfiak is rettegnek az elutasítástól, hiába az ő “dolguk”, hogy kezdeményezzenek.

15. Soha ne feltételezd, hogy mit gondol a férfi. Valószínűleg a múlt heti Trónok Harcára, nem pedig arra, hogy mennyire zavarja, hogy nincs olyan lábad, mint Gisele Bündchennek.

16. Ha egy férfit érdekelsz, lesz ideje rád. Ha elfoglalt/talán jó/kifogásokat keres, akkor nem érdekled. Ilyen egyszerű.

17. Ha komoly kapcsolatra vársz, többnyire nem bárokban fogod megtalálni.

18. Az a beszélgetés, ami a fejedben zajlott, soha nem az a beszélgetés, ami valóban elhangzott. Általában a férfiaknál nincs semmi a sorok között.

19. A férfiak is elvárják, hogy tiszteld a privát szférájukat. Nekik is szükségük van térre, nem azért mert misztikusnak szeretnének tűnni, mint mi, hanem mert néha szeretnének egyedül lenni. Ennyi.

20. Minden férfi különböző, és egyikük sem kezelhető az “ismerem a fajtádat” és “minden férfi ilyen” mantrák alapján.

21. Ha egy férfi bókol neked, azt kell mondani, hogy “köszönöm”, nem pedig azt, hogy mennyire nem is vagy szép aznap, mert nem mostál hajat, és ez a ruha ezer éves, bárcsak látná azt a másik zöldet. Magabiztosság a kulcs.

22. Ha egy férfi valamit bizalmasan elárul neked, nem oké elmondani a legjobb barátnőidnek. Az meg főleg nem oké, ha ők utána szóba hozzák nála.

23. Ha megkérdezel egy férfit a véleményéről, ne csodálkozz, ha valóban elmondja azt.

24. A férfiak nem sárkányszelídítők, fogalmuk sincs arról, hogy mikor és milyen okból változol át irracionális, hisztis, agresszív, emberevő szörnyeteggé. Valószínűleg te sem tudod, de számon kérni rajtuk, hogy tudniuk kéne mikor vagy fáradt, éhes, vagy mikor jött meg, az nem reális.

25. A férfi beleszeret egy nőbe, azt remélve, hogy nem változik, de valójában mást sem fog csinálni. A nők beleszeretnek egy férfiba, és megpróbálják megváltoztatni, de a férfiak soha nem változnak.

betöltés...