Azok a párok, akik egymás előtt nem szégyellnek pukizni, nagyobb eséllyel maradnak életük végéig együtt!

Az emberek, főként a párok nagyon nagy százaléka tabuként tekint az egymás társaságában történő szellentésre, amire a magyarázat az, hogy az etikett illemtelennek, sőt gusztustalannak tartja a szellentést, és a “szabályok” szerint azt mindenki egyedül, lehetőleg az illemhelyen végezze el, mint magánügyet.

Ennek ellenére vannak olyan párkapcsolati szakértők, akik úgy vélik, hogy a szellentés egy természetes folyamat, és nem kell visszafogni, főként azelőtt az ember előtt, akit a legjobban szeretünk, ezzel így a kapcsolat a két fél között, akár szorosabbra is fűzhető.

Leah Decesare pszichológus szerint azok a párok, akik egymás társaságában szellentenek teljes mértékben elfogadják egymást, és őszintén megbíznak egymásban.

A szakember szerint, amikor egy nő először szellenti el magát férje előtt, a férfi számára világosság válik, hogy a kapcsolatuk megváltozott, és hogy a nő hű marad hozzá, a kapcsolatuk is hosszan tartó lesz.

Sőt, a szellentő nőt a legtöbb férfi kívánatosabbnak, vonzóbbnak tartja, ezzel is erősítve a kapcsolat kötelékét.

Természetesen mások előtt nem illik szellenteni, de a szerelmünk előtt akár tanácsos is lehet, mert jót tesz a kapcsolatnak, növelve az érzelmi biztonságot a felek között.

betöltés...