Egy hasmenéses vendég panaszlevelén nevet a fél internet

betöltés...

Szójatejjel kérte a kávéját a Starbucksban, de hagyományos tejjel kapta – szörnyű hasmenés lett a vége, de a humorérzékét szerencsére ekkor sem veszítette el.

Őrületesen vicces panaszt írt a Starbucks hivatalos Facebook-oldalára az egyik elégedetlen vendég. Demit Strato szörnyű hasmenése közben sem veszítette el a humorát, és – bár valószínűleg ő nem mosolygott – ezrek arcára csalt mosolyt kendőzetlen szövegével.

A laktózérzékeny srác szójatejjel kérte a kávéját a New York-i Starbucksban, de elmondása szerint ebben a hónapban már másodszor tettek rá, hogy mit is rendelt, és ennek meg is lett az eredménye.

A férfi bejegyzését eddig több mint 30 ezren osztották meg, 400 ezren reagáltak rá és közel 100 ezer komment érkezett alá.

Ezt írta:

“Ez a második alkalom ebben a hónapban, hogy Venti Iced Coffee-t rendeltem szójatejjel, és a szójatejes kérésemet másodszor is figyelmen kívül hagyták – sima tejet kaptam helyette.”

“Reggel óta 11-szer kakiltam. Fáj a fenekem a sok törléstől”

– kezdte a panaszát Demit Strato.

“Önök szerint én élvezem, hogy szójatejet kell innom? Van egyáltalán bárki, aki élvezi? Tényleg? Én nem azért kérek szójatejet, mert unatkozom, vagy mert örülök, ha menőn hangzik a rendelésem. Azért rendelek szójatejet, mert így nem okád tüzet a seggem 4 órán keresztül.”

“Nem vagyok Charmander. Köszönöm, hogy meghallgatták szavaimat.”

“u.i.: A vécém kényelmében elmerülve írom ezt.”

Nem tudod, kicsoda Charmander? Ő az, a tüzes Pokémon:

betöltés...