Ők Majka ritkán látott testvérei – családi képet posztolt a rapper!

Vajon hányat tudták az országban, hogy Majkának van testvére? Valószínűleg nem sokan. És azt, hogy rögtön három is?

Ózdi hős

Majoros Péter egy valóságshowban mutatta meg magát először a 2000-es évek elején, onnantól kezdve ki sem lehet törölni a magyar sztárvilágból. Az ózdi hős néven lett ismert, miután zenész-karrierbe kezdett a reality után.

Első lemeze is Az ózdi hős címmel jelent meg, Majka pedig hamar be is zsebelt vele jó pár díjat. Onnantól kezdve a zenei pályán folyamatosan jelen van, de egy másik pályán is a legnagyobbak közé ért.

Először 2004-ben a Cool TV-n vezetett műsort, aztán 2006-tól a Danubius Csili című rádiós műsor műsorvezetője lett.

2010-től már a TV2 csapatát erősíti, a csatorna egyik emblematikus arca. Szerelmével, Dundikával, gyerekeivel és édesanyjával is gyakran láthattuk már őt, a testvéreivel azonban csak ritkán.

View this post on Instagram

Majoros Família ♥️

A post shared by Peter Majoros (@majesz187) on

Négyesfogat

Majka és három testvére most egy 24 évvel ezelőtti képüket rekonstruálta újra. A régi és az új képet pedig a TV2 sztárja meg is osztotta a rajongóival.

Három testvére közül Tamás a legismertebb, ő az elmúlt 10 évben már többször dolgozott együtt tévéműsorokon Majkával. Az 50 milliós játszma-ban például szerkesztő volt, ő készítette fel testvérét a műsor játékosaiból. Ő az egyébként, aki a leginkább hasonlít is a sztárra. De akad itt még egy fiatalember és egy hölgy is. Íme Majorosék!

View this post on Instagram

Eltelt 24év:)) #tesók

A post shared by Peter Majoros (@majesz187) on

Tamás hasonlít a leginkább Majkára

Publiée par Majoros Tamás sur Mercredi 16 septembre 2015

betöltés...