Így néznek ki 17 év eltelte után a Bűbájos boszorkák főszereplői

Ki ne emlékezne a sikeres, amerikai televíziós sorozatra, a nyolc évadot megélt Bűbájos boszorkák-ra (Charmed)? És azt gondoltátok volna, hogy már tíz éve véget ért az 1998 és 2006 között futott sorozat? Utánajártunk, vajon hogy néznek ki most a főszereplők.

A sorozatról

A tévéfilmsorozat a világ három legerősebb jó boszorkányáról szól, akiket a természetfeletti társadalom „bűbájosok” néven, mindenki más pedig családnevük után „Halliwellként” ismer. Minden nővérnek különleges varázsereje van, amely befolyásolja életüket. A bűbájosok egy San Francisco-i udvarházban élnek együtt és természetfeletti képességeiket démonok, vámpírok, warlockok és más alvilági lények ellen használják.

1. Shannen Doherty, a sorozatban Prue Halliwell

A Beverly Hills 90210-ből is jól ismert színésznő már a harmadik évad után lelépett, mert állítólag nem jött ki jól Alyssa Milanóval. Azóta is színészkedik, bár sosem sikerült megismételnie a Bűbájos boszorkák sikerét.


2. Holly Marie Combs, a sorozatban Piper Halliwell

A színésznő azóta játszott az Ocean’s Eleven című filmben is, de a Pretty Little Liars (Hazug csajok társasága) Ellájaként is ismerős lehet nektek.


3. Alyssa Milano, a sorozatban Phoebe Halliwell

Valószínűleg ő a legismertebb főszereplő, aki azóta is sikert sikerre halmoz sorozatban és filmen egyaránt, sőt újabban a szoptatás népszerűsítésében is élen jár az Instagram oldalán.


4. Rose McGowen, a sorozatban Paige Matthews

Doherty távozása után került képbe a sorozatban. Korábban arról volt híres, hogy Marilyn Mansonnal randizott, azóta már azonban Quentin Tarantino- és Robert Rodriguez-filmekben is szerepelt, és elismert színésznő vált belőle.


5. Brian Krause, a sorozatban Leo Wyatt

Azóta is aktív, többek között a CSI: Miami és a Mad Men című sorozatokból is ismerhetitek.


6. Julian McMahon, a sorozatban Cole Turner

Az egyik legsármosabb szívtipró számos sorozat sztárja: a Kés/alatt és a Fantasztikus négyes  után a Megérzésben, a Redben vagy A kör bezárul című drámasorozatban is láthattad.

betöltés...