Hónapokig nem jöttek rá, mitől fáj a kamasz fiú hasa, aztán az orvos olyan „képtelenséget” közölt vele, amit nem akart elhinni

A diagnózis első hallásra még a tumor lehetőségénél is jobban sokkolta.

Mohd Zul Shahril Saidin, a malajziai tizenéves fiú már hónapok óta hasfájással küszködött, de az orvosok nem tudták, mi okozza a panaszait. Először azt hitték, hogy a fiú gyomrában egy tumor található, azonban több vizsgálat után kimutatták, hogy egy sokkal megdöbbentőbb dologtól szenved.

Kiderült, hogy a kamasz 15 éve “terhes”, ráadásul saját ikertestvérét hordozta a hasában, amiből több mint 14 évig semmit sem vett észre, mert nem okozott panaszt.

A hihetetlenül ritka jelenség neve „fetus in fetu” vagyis magzat a magzatban, ami a BBC szerint egy olyan ritka eset, ami körülbelül 500 ezer emberből eggyel történik meg.

A tini édesanyja elmondta, hogy a leghihetetlenebb, hogy a magzatnak csak a szája és az orra nem volt kifejlődve, viszont más testrészei, mint például a kezei, lábai, és haja jól láthatóak voltak.

A család éppen ezért annyira megrendült a történetektől, hogy a műtét után még temetést is rendeztek, hogy kellőképpen megemlékezhessenek róla.

betöltés...