Mindenki azt hiszi, hogy fia barátnője, pedig már 50 éves! Most felfedte fiatalsága titkát!

Liu Yelin-ről mindenki azt hiszi, hogy fia barátnője, ugyanis simán letagadhatna 30 évet a korából, hiszen elképesztő formában van, a ráncok pedig nagyívben elkerülték. Gondolhatnánk, hogy a kínaiaknak szerencsés a genetikája ebből a szempontból, ám itt jóval többről van szó!

Bárhova ment nem akarták elhinni a 49 éves Liu Yelinről, hogy egy gyermekes édesanya, ráadásul nemsokára betölti az ötvenedik életévet. A sok faggatózás után elárulta titkát, csupán ennek egy dolognak köszönheti zseniális alakját, ami miatt állandóan fia barátnőjének hiszik!

Természetesen nem adják ingyen, hogy valaki az életkora felének megfelelően nézzen ki. Liu állítása szerint minden áldott nap 2 órát edz intenzíven. És ennyi.

Liu akkor kezdett komolyan foglalkozni a testével, amikor 30 éves korában megtanult úszni, amibe aztán annyira beleszeretett, hogy azóta többször átúszta már a Jangce folyót Kínában és a Han folyót is Dél-Koreában.

A mindennapi kemény kardió természetesen meghozta a várt eredményt, lélegzetelállító, amely a hosszú évtizedek alatt meghozta az eredményt.

“Az emberek szinte sokkot kapnak, mikor elárulom nekik a korom” Liu Yelin (49)

A kemény edzés nem csak az egészség elősegítésében, de a megjelenésen is sokat dob!

Két évtizede minden nap mozog

Ideje betérni a legközelebbi edzőterembe nekünk is!

Elképesztően jól néz ki!

Egyetértesz? Akkor oszd meg történetét te is!

betöltés...