A hisztiző kislány képe elterjedt az interneten – az apa büszkén beszél róla

Körülbelül egy héttel ezelőtt a színész Justin Baldoni, vásárolni volt a a feleségével Emilyvel, a lányával Maiya-val és az édesapjával.

Egy átlagos nap volt, egészen addig amíg Maiya hisztizni nem kezdett. Nem derült ki, hogy miért esett kétségbe, a padlóra vetette magát, és csak sírt. Ez a helyzet sok szülőnek kínos lett volna – de Justinnak nem volt az.

Justin és az apja ott maradtak a lány fölött. És csak ott álltak. Nyugodtan és csendben a zajos tömeg közepén.

Emily felesége készített egy megindító képet róluk. Ezt a férfi a Facebookon tette közzé egy bejegyzés kíséretében. Íme egy részlet a posztból:

I tried to stay off social media yesterday to connect with my family without distraction so I'm posting this today….

Publiée par Justin Baldoni sur Lundi 19 juin 2017

“Ez kedvenc képem az apámról és magamról. Két férfi áll együtt csendben, akik egész életen át tartó szeretetet éreznek egymás és ez iránt a nemrég született, tiszta lélek iránt, akiért mindketten tűzön vízen átmennének.

El tudom képzelni, milyen gyakran csináltam én is ugyanezt, amikor kicsi voltam. Az apám rengeteg dolgot megtanított nekem, hogy jó ember legyek, ez a póz egyike volt ezeknek. Hogy biztonságban érezhesse magát a bizonytalanságban.

Ahogy cseperedtem, mindig újra és újra ott állt felettem. Nincsenek tökéletes szülők, de az egyik legfontosabb, amit apámtól megtanultam, az volt, hogy ne foglalkozzam mások véleményével. Apám mindig hagyta, hogy megéljem az érzéseimet, akár otthon, akár nyilvános helyen. Még akkor is ha ez neki kellemetlen volt. “

"I want you to be happy…to laugh, smile and rejoice in order that others may be made happy by you."- Abdu'l-Baha #dearmaiya #choosehapiness #happinessisnotalimitedresource

Publiée par Justin Baldoni sur Vendredi 9 juin 2017

Justin így folytatta:

“Gyermekeink annyi dolgot tanulnak és annyi új információval találkoznak nap mint nap, anélkül, hogy tudnák, hogyan kell ezeket feldolgozni. Ilyenkor jönnek ezek a kitörések. Ilyenkor arra próbálom emlékeztetni a lányomat, hogy rendben van, hogy ezt érzi.

Ne szégyenkezzünk gyermekeink miatt. Ezek a kitörések nem minősítik a szülőt.

Tulajdonképpen, talán mindannyiunknak így kellene tennünk, nem? Ha kimerítenek az érzéseink, sírjunk ha szükségünk van rá, így talán szabadabbá és boldogabbá válhatunk. Többet kellene erre figyelnünk. “

Publiée par Justin Baldoni sur Samedi 16 avril 2016

Justin posztjával több tízezer ember egyetértett a világ minden tájáról. Vannak azonban sokan, akik szerint nincs igaza. Íme néhány hozzászólás:

– Imádom, ahogy ott állsz felette. Olyan, mintha elmagyaráznád neki, hogy ott vagy és véded őt, még a legnehezebb időkben is. Elképesztően csodálatos.

– A kedvenc részletem a fotón, hogy az emberek körülötted, teszik tovább a maguk dolgát. A szülők gyakran érzik magukat zavarban az ítélkező pillantások miatt, de itt nincs erről szó.

– Valószínűleg minden attól függ, hogy miért jön a hiszti. Ha elfáradt, akkor rendben van. De ha azért van, mert nem kapja meg amit szeretne, akkor nem hiszem, hogy ez így rendben van az idegenekkel szemben. A gyerekeknek meg kell tanulniuk tisztelni másokat.


Mit gondolsz? Egyetértesz Justin-nel vagy úgy gondolod, hogy minden helyzet más? Szerinted is kínos ha a gyermeked elkezd hisztizni?

betöltés...