Idős bácsi vagy fiatal lány?

Ahogy már észrevehettétek, a Morzsafarm szerkesztősége nagy rajongója a különböző személyiségteszteknek. Megint hoztunk egyet, kell-e mondanunk, hogy érdemes kipróbálni? ?

A kérdés roppant egyszerű: kit látsz az alábbi képen?

Ha egy fiatal nő fejét fedezted fel hátulnézetből, minden bizonnyal egy nagyon optimista ember vagy, aki a legjobbat látja mindenben és mindenkiben. Nehéz számodra “átfordulni” és a dolgok negatív oldalát nézni, de ez nem feltétlenül baj.

 

Mindig létezni fog számodra a “napos oldal”, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy néha túlságosan impulzív vagy. Ez a tulajdonságod egyfelől pozitív, mert remek kalandokat élhetsz át általa, de ugyanúgy bajba is sodorhat. Mindenesetre az emberek szívesen keresik a társaságodat, hogy feltöltődjenek kifogyhatatlan pozitív energiáddal.

Amennyiben az idős, bajszos bácsit láttad meg, akkor lojalitást és empátiát sugárzó személy vagy, olyan, aki rendkívül jól érti a világot. Tudod, hogyan nyugtass meg másokat, ezért az emberek hozzád fordulnak, ha tanácsra és iránymutatásra van szükségük.

Sok mindent láttál, tapasztaltál már, ezért elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak, de remekül inspirálsz másokat. Kritikai gondolkodásmóddal bírsz, ami nagyon jól jön, ha problémába ütközöl. Minden tőled telhetőt megteszel, hogy másokon segíts, és nagyra értékeled, ha a többiek is így állnak az élethez.

Mindkét figurának megvan a maga pozitív oldala, a teszt legfontosabb tanulsága viszont, hogy a dolgokat nem csak egyféleképpen lehet szemlélni. Ha ezt végre elfogadnánk, talán a világ is jobb hely lehetne!

betöltés...