A vemhes elhagyott kis tacskó meglepi megmentőit mikor egészséges kiskutyákat hoz világra

Naponta hallunk történeteket arról, hogyan mentettek meg kutyákat szörnyű helyzetekből. De néha hallunk olyan történetet ami annyira mélyen érint minket, hogy nem tudjuk elfelejteni.

Az alábbi is egy ilyen.

Maria, a kis tacskó egész életében nehéz helyzetben volt. Nem sokat foglalkoztak vele, bántalmazták is melynek eredményeképpen deréktól lefelé megbénult. Nem érezte a hátsó lábait sem, nehezen mozgott ennek ellenére a gazdái arra kényszerítették, hogy teherbe essen.

Mikor a gazdái megtudták, hogy kiskutyáit csak drága császármetszéssel tudja világra hozni, egyszerűen kidobták őt az utcára. Megszabadultak tőle, miközben vemhes volt és le is volt bénulva.

Szerencsére időben érkezett a segítség. A “Friends of Emma” nevű szervezet egyik tagja talált rá aki elvitte őt az állatorvoshoz.

Az orvos megvizsgálta őt, látta, hogy tele van bolhákkal és emiatt vérszegénységben szenvedett. Emellett más fertőzést is összeszedett. Nagyon rossz állapotban volt, de a “Friends of Emma ” segítségével ez a történet jóra fordult. A kutyus végül is megszülte a kis tacskókat, melyeket a Von Trapp család tagjairól neveztek el, de nem árulunk el mindent.

A filmben 2 perc 5 másodpercnél láthatjuk, mikor kicsinyeivel játszik, s ekkor olyan dolog történik, amitől mindenkinek elered a könnye.

betöltés...