A menyasszony az oltárhoz lép, amikor a vőlegény hatalmas meglepetéssel készül!

Egy esküvői ceremónia mindig tele van megható, érzelmes és fontos pillanatokkal. Ilyenkor a legmegteremettebb férfiember is elsírhatja magát, hiszen a szerelem és szeretet szikrázik a levegőben. Az örök hűség és összetartozás összekovácsolja a jelenlevőket, és mindenki a boldogság mámorában úszik.

A menyasszony és vőlegény azon igyekszik, hogy felejthetetlen pillanatokkal lepjék meg egymást, és készülnek, hogy valami különleges legyen az, ami örökre megmarad mindenki számára.

Az alábbi videóban a vőlegény az oltár előtt várt a menyasszonyra, a násznép pedig meghatódottan leste a nagy pillanatot. A vőlegény háttal állt a bejáratnak és a mikrofonba Ronan Keating „This I Promise You“ című romantikus dalát énekelte. Sorban érkeztek a templomba a koszorús lányok, majd a menyasszony is, fátyollal és meghatódottsággal az arcán.

Amikor odaállt az éneklő vőlegény mellé, és egymásra néztek hihetetlen összetartozás és örök hűség tükröződött az arcukon. Sokan vannak, akik egész életükben egy ilyen pillantásra vágynak.

betöltés...