Így ké­szíts 1 perc alatt tö­ké­le­tes, füs­tös sze­met! Meg­döb­bentő trükk!

Ha nincs időd hosszas ké­szü­lő­désre, akkor ezzel a csel­lel a tö­ké­le­tes smin­ket szó sze­rint 1 percre rö­vi­dít­he­ted. Le fog esni az állad!

Bosszantó, hogy mindig akkor sikerül félre a smink, amikor a legnagyobb rohanásban vagy, vagy amikor igazán fontos lenne, hogy jól nézz ki. Ennek most vége! Akár előző este is elkészítheted a szemfestésed, amit másnap csak fel kell helyezned!

1. Fogj egy papírlapot és egy ollót. Vágj a lapból ki egy akkora és olyan alakú formát, mely a lehunyt szemedre helyezve beborítja majd a kifesteni kívánt területet.

2. Kevés vízzel és egy ecsettel nedvesítsd be a kivágott papírt.

3. A papír szélesebb részére sötét színű, közepére közepesen sötét, keskenyebb belsejére (ez kerül majd a szemzugba) pedig világos árnyalatú szemhéjfestéket vigyél fel ecsettel. A színeket az ízlésedre és hangulatodra bízhatod – füstös hatásért legjobb választás, ha a szürke árnyalataihoz nyúlsz.

4. A lapokat nyugodtan félrerakhatod, majd mielőtt szükséged lesz a sminkre, kenj a szemhéjadra egy kevés primert vagy alapozót.

5. Fogd meg a festékkel előkészített papírt, és simítsd rá lehunyt szemhéjadra! Miután elemeled róla, a sminked már csaknem kész is van! Nincs más hátra, mint egy ecsettel finoman eldolgozni a felvitt festéket.

betöltés...