Ezzel a 2 összetevővel könnyedén meg tudod tisztítani a csempe közé ragadt piszkot és penészt!

Teljesen összepiszkolódott a csempék közötti fuga? Megtámadta a penész? Két összetevő kell és máris ragyogni fognak a kis csíkok.

Senki sem szereti, ha a konyhában, vagy fürdőszobában található csempék közötti fuga olyan koszos lesz, hogy tiszta feketén pompázik, az eredeti színre már nem is hasonlít. Sajnos idővel a koszréteg mindenhova beférkőzik, így időnként az ilyen kényesebb, nehezen hozzáférhető területeket is meg kell tisztítani.

Nem érdemes azonban drága, és nagyon erős vegyszereket tartalmazó termékeket vásárolni. A gyógyszertárakból, szaküzletekből szerezzünk be hidrogén-peroxidot, és az üzletekben pedig kapni szódabikarbónát.

Annyi lesz a dolgunk, hogy a beszennyeződött fugákra öntsük egy keveset a hidrogén-peroxidból, ezt egy erős sörtéjű kefével vigyük szét a csíkok mentén, majd szórjuk be a fugát szódabikarbónával.

E két komponens reakcióba lép egymással, és hamar felmarja a letapadt koszréteget. Ezután alaposan sikáljuk végig a területet. Ha nem kapunk hidrogén-peroxidot, használhatunk helyette ecetet is, amely még a makacs penészréteggel is elbánik.

betöltés...