A lány megtalálja sérült édesapja gyógyszeres dobozát – sírni kezd, amikor elolvassa a kis cédulát

A 17 éves lány apja autóbalesetet szenvedett és ez igen mély nyomokat hagyott benne lelkileg. Az elmúlt év igen nehéz volt számára, de azért sikerült félretett pénzéből ajándékot venni lányának.

Amikor Morgan Porterfield apja Jim 1981-ban egyik nap épp a munkájába ment, összeütközött egy másik kocsival Komoly baleset volt ez, Jim hat hétig feküdt kórházban sérüléseivel. Több bordája is eltörött, agyrázkódást kapott és emellett életveszélyes agysérülést is szenvedett.

A baleset után Jim mentálisan és fizikailag is leépült, nem volt képes ellátni magát. Az orvosok azt mondták, hogy talán nem is marad életben de szerencsére ez nem így történt, a férfi egészségügyi állapota sokat javult.

Az elmúlt 30 évben Jim nemcsak hogy folytatta a munkát, de továbbra is apa szerepet töltött be. De tavaly elvesztette munkáját és emiatt nehéz anyagi helyzetbe került.

Igaz, hogy nehézségekkel küzdött, de bebizonyította, hogy aranyból van a szíve. Morgan azt mondta számára mindig is a gyerekek voltak az elsők és annak ellenére, hogy most nincs munkája akkor is ők lesznek számára a legfontosabbak.

“Ahogy tudjátok, apám fizikailag és szellemileg sem teljes értékű, most pedig nem tud dolgozni. De azért a múlt hónapban sikerült valamennyit pénzt félretennie. Erről nem is tudtam, csak akkor, amikor egyik nap hazamentem.” – mondta lánya a Twitter-en.

Jim ugyanis pénzt gyűjtött össze egyik kis gyógyszeres dobozába, mellé pedig egy apró cédulára ezt írta: “Pénz kávére. Szeretlek. Apa.”

Mikor Morgan ezt meglátta, elkezdett sírni.


“Ekkor jöttem rá, hogy egy ideig pénzt tett félre, de nem azért, hogy magára költse. Nem tudom megérti-e valaha, hogy mennyire sokat jelent számomra ez a kis ajándék.” -írta a lány a Love What Matters oldalán.

Morgan a Twitter-en is közzétett egy képet amelyet néhány nap alatt 250 ezren lájkoltak.

Fantasztikus, hogy Jeff ilyen figyelmes, annak ellenére hogy nehéz anyagi helyzetben van. Nem az ajándék mérete számít, hanem a kedves szándék.

betöltés...