Keverd össze ezt a 3 összetevőt, majd kend a hajadra! Az eredmény bámulatos!

Az alábbi természetes hajpakolás egy igazi csodaszer, számos országban elkezdték már alkalmazni fodrászok is, annyira nagy népszerűségre tett szert.

A maszk egyik fő összetevője a fahéj, ami gazdag vitaminokban és antioxidánsokban, erősíti a hajhagymákat és segíti a haj növekedését. Az alábbi hajpakolás csodája az, hogy olyan természetesen lehet világosabb árnyalatúvá varázsolni a hajat, hogy nincs szükség káros hajfestékekre, minden az otthonunkban megtalálható, olcsó, egészséges és ráadásul még jót is tesz a hajnak. A pakolás természetesen azok számára ajánlott, akiknek nincs feketére vagy vörösre festett hajuk. Ha első használat után nem vagyunk megelégedve az eredménnyel, alkalmazhatunk egy újabb pakolást. Egy használat 2-3 árnyalatot is képes világosítani.

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál méz
  • 3 evőkanál fahéj
  • 5-6 evőkanál hajbalzsam

Elkészítés:

Mossuk meg a hajunkat a szokásos módon és amikor az már félszára, vigyük fel rá a keveréket, amit csupán össze kell keverni. Alaposan dörzsöljük a fejbőrbe és hajba, tekerjünk zacskót vagy fóliát a hajunkra, majd csavarjuk törölközőbe és hagyjuk hatni. 30 perc elteltével vegyük le a törölközőt, a zacskót vagy fóliát pedig csak 4-5 óra után távolítsuk el. Az eredmény meg fog lepni!

A színárnyalat, amit elérhetünk ezzel a pakolással a saját hajszínünk árnyalata és nem az, amit a festékes dobozra ráfestettek. A haj nem lesz száraz, sérült, a méz és a fahéj ugyanis mélyen ápolja azt. A hajunk sokkal fényesebb és élettel telibb lesz, mindenki megfordul majd utánunk az utcán!

betöltés...