Csodálatos meglepetést szerveztek a diákok a rákot legyőző tanárnőjüknek!

Volt és aktuális diákok szerveztek csodálatos meglepetést tanáruknak, aki nemrég győzte le a rákot. Meg akarták mutatni neki mennyire hálásak. Megható videó következik.

17 éven át vezette egy Chicago-i iskola kórusát Gabrielyn Watson. Az 59 éves tanárnőnél nemrég csontvelőrákot diagnosztizáltak, 7 hónapon át küzdött a kórral, amelyet végül úgy néz ki sikerült legyőznie.

Volt tanítványa, Peter Frank tudomást szerzett kedvenc tanárnője betegségéről, így arra gondolt meglepi valami egészen különlegessel. A fiatal férfi nemrég részt vett az American Idol tehetségkutató versenyében, ahol bejutott a döntőig. Ezt szerette volna neki meghálálni ezzel a fergeteges meglepetéssel.

A Los Angelesben élő Peter megkereste a Kleenex céget, amely több megható videót is legyártott már és arra kérte őket, lepjék meg tanárát. Frank felkereste egykori diáktársait, valamint a jelenlegi diákokat is, hogy egy zenés darabbal lepjék meg Gabrielynt.

Amikor Gabrielyn megérkezett az iskolába teljesen ledöbbent a fogadtatástól. Hogy mi volt a meglepetés, kiderül a videóból. Egy biztos, szem nem marad szárazon.

betöltés...