Alufóliát tesz a vasalódeszkára, háziasszonyok ezreinek életét könnyítette meg az alábbi módszer!

A vasalás nem tartozik a kedvenc házimunkák közé, de azért mindenki tudja, meg kell csinálni mégis. Egy-két dolog vasalását mellőzhetjük ugyan, de vannak olyan ingek, szoknyák és blúzok, melyek semmiképp sem maradhatnak gyűröttek.

Azonban mit tehetünk, ha nagyon nem szeretünk vasalni? Dr. Oz mutat egy nagyon egyszerű trükköt, mely segítségével könnyen válhatunk vasaló bajnokokká. Háziasszonyok ezreinek életét könnyítette meg az alábbi módszer, és olyanok zengenek ódákat a vasalásról, akik eddig menekültek előle.

Ha ki szeretnénk próbálni, mindössze annyit kell tennünk, hogy levesszük a borítást a vasalódeszkáról, és helyette egy réteg alufóliával csomagoljuk be. Egy profivá vált háziasszony, Brenda azt is elárulja az alábbi videóban, hogy az alufólia fényes oldalát ajánlott felül tenni, hiszen így jobban visszaveri a hőt.

“Ezt a blúzt, ha nagyon muszáj kivasalom, de nincs sok kedvem hozzá sosem. Máskor 15 percig tart a vasalása, most, amióta megismertem a technikát, mindössze 3 perc szükséges ahhoz, hogy teljesen sima legyen a blúzom” – meséli Brenda.

Szóval, vegyük le a vasalódeszkáról a borítást, vonjuk be alufóliával, majd fedjük le ezt egy nagy lepedővel vagy tegyük vissza a saját borítását. És kezdhetjük a vasalást a megszokott módon. Azért sokkal hatékonyabb így vasalni, mivel a fólia visszaveri a hőt, és így két oldalról melegíti a ruhát. Érdemes kipróbálni.

betöltés...