Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát a világon. Bármit megtennének azokért, akiket szeretnek

Óriási szerencséd van ha a barátodnak tudhatod őket!

A barátaink olyan családtagjaink, akiket mi választunk magunknak és épp ez a legszebb benne. Vannak egyes csillagjegyek, akik ebben is magasan felül tudnak teljesíteni a többieken. Lássuk, hogy kik ők!

Ikrek

Az Ikrek azok, akikről mindenki tudja, hogy állandóan pörögnek. A mozgás maga az élet számukra. Mindenhol jelen akarnak lenni, mindenben benne vannak, flörtölnek, beszélgetnek, táncolnak, utaznak, buliznak. Szeretik, ha sok ember veszi körbe őket és képesek mindenkivel jó kapcsolatot ápolni.

Ettől függetlenül az a legfontosabb számukra, hogy ebből a sokaságból legalább egy vagy két olyan barátjuk legyen, aki mindent tud róluk. Ezt a pár embert soha nem akarják elveszíteni és garantált, hogy örökké a szívükbe zárják, amíg élnek.

Skorpió

Az a jegy, aki mindent komolyan vesz, és ha valami nem sikerül, akkor hajlamos az önostorozásra. Nagyon fontos számára a családja, barátai és a munkája. Ezeket a dolgokat nem tudja félvállról venni.

Lelkiismeretes mindenben, ami velük kapcsolatos. Ha túlórázni kell, ő ott marad, a családjával kapcsolatban nem ismer nemet és ha egy barátjának szüksége van rá, még ha majd összeesik, akkor is jelen lesz. Nem szabad visszaélni a jóindulatával, mert egy életre leírod magad előtte.

Bak

Olyan személyiségről van szó, aki szeret és képes is mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, de csak azokat az embereket hívja barátjának, akik őszintén közel állnak a szívéhez. Számára egy barátság nagyon sokat jelent.

Mintha a testvéréről lenne szó. Őt bármivel kapcsolatban fel lehet keresni és kitart a végsőkig. Szeret szórakozni, de sokkal többet jelent számára egy baráti összeülés, beszélgetés, ahol mélyen bele lehet menni bármilyen témába. Soha ne áruld el, mert az a gyengéje és onnan már nem lesz visszaút a szívéhez. Örökre elvágtad magad.

betöltés...