A gazda rákos beteg és úgy tűnik az egész termést elveszíthet – de ekkor szomszédjai akcióba lépnek

Carl Bates gazda Illinois államban, Galvában lakik és tavaly még úgy nézett ki, hogy nem tudja feladatait ellátni. Rosszindulatú daganatot találtak nála, Carl és családja attól félt, hogy a termést a hatalmas földterületről nem tudják majd betakarítani.

Ez azt is jelentette, hogy a Bates család éves bevételének nagy része nem lesz meg.

A környéken élők számára felhívást tettek közzé, remélve, hogy egy -két gazda lesz aki majd segít nekik. Azt hitték, hogy csupán néhányan fognak jelentkezni, ehelyett azonban egy egész csapat érkezett.

“Ez egy kis közösség és a hír nagyon hamar terjedt. ” – mesélte Carl unokaterstvére a Today-nek.

Összesen 40 gazda gyűlt össze, hogy szomszédjának segítsen, Carl-t nagyon meghatotta ez az akció. Helyi cégek adták a gépeket és az ételt a dolgozó gazdáknak.

Bár Carl erős gyógyszereket szedett, mégis úgy döntött ő is részt vesz a munkában. A területen a betakarítás 10 órát vett igénybe. Ha mindezt Carl-nak kellett volna csinálnia, egy heti munkájába került volna.

“Észrevettük, hogy nagyon jó érzés, ha az emberek így összefognak, annak ellenére, hogy sok rossz hírt hall az ember.” -mondta Carl.

A szomszédok fantasztikus segítségével Carl be tudta takarítani a termést. Nagyon hálás azért, amiért szomszédai időt áldoztak rá és segítettek neki és családjának.

A lenti filmben láthatják, pontosan hogyan segítenek a szomszédok Carl-nak és az óriási táblán a közös betakarítás igazán szép látvány. Micsoda fantasztikus szomszédok!

betöltés...