A nevelőszülő már 10 gyermeket temetett el – az ok amiért vállalja, szívmelengető

Mohamed Bzeek egy igazán őszinte szívű ember. Nemrég indult egy kampány, hogy pénzt gyűjtsenek a javára, és ennek köszönhetően az egész világon elterjedt a híre.

Valóban figyelemre méltó történet.

Az elmúlt húsz évben több, mint 80 gyermeket nevelt az otthonában. Olyan gyerekeket, akiknek egyébként nem lenne családjuk. Gyermekeket, akik betegek voltak, néha halálos betegeket is.

– Sok gyerek van, akin senki sem szeretne gondoskodni. Azokon, akik hamarosan meghalnak, mert senki sem akar halállal szembesülni, mondja Mohamed.

Így ismerte meg feleségét, Dawnt is, mikor először találkozott befogadott gyermekkel, írja: LA Times. Dawnt a saját szülei inspirálták, mert korábban több nevelt gyermek élt velük is. Amikor Mohamed és Dawn összeházasodtak, ők is segítettek a rászoruló gyermekeknek.

Egy idő után elkezdtek a beteg gyermekekre fókuszálni, és amikor Dawn beteg lett, ez túlságosan megviselte a kapcsolatukat. 2013-ban elváltak, és csupán egy évvel később Dawn meghalt.

Amikor nemrég Mohamednél rákot diagnosztizálták, megértette, milyen nehéz ilyen nehéz időkben család és támogatás nélkül lenni, meggyőződött arról, hogy folytatnia kell a feladatát.

Nézd meg ezt a filmet, amikor Mohamed kedves szavakkal beszél a gyerekekről, akiket befogad és akikről gondoskodik. Oszd meg ezt a cikket, és terjeszd a hírt, hogy Mohamed megkapja a szükséges támogatást, hogy folytathassa munkáját.

betöltés...