A gyerekek szégyellték anyjuk szexi külsejét – az anyuka hihetetlen átalakuláson megy keresztül

Akár szeretnénk akár nem, az emberek sokszor ítélik meg a másikat a külseje alapján. Egyetlen másodperc is elég és már meg is született az előítélet.

Sok ember használja fel külsejét arra, hogy kifejezze magát. De gyakran előfordul az, hogy valaki nem annyira magabiztos és ez befolyásolhatja külsejét is.

Dawn Williams már régen eldöntötte, hogy nem szeretne a legtöbb édesanyához hasonlóan kinézni. Igaz, hogy már két tini gyermeke is van, mégis úgy néz ki, mint ahogy ő magát tíz évvel ezelőtt kitalálta. Leginkább Pamela Andersonra hasonlít, hosszú szőke hajával és sminkjével.

Dawn igazán élvezte, hogy milyen sokan felfigyeltek rá külseje miatt, de majd megszakadt a szíve azért, mert gyermekei nem voltak olyan büszkék külsejére.

Az édesanya ezért úgy döntött, teljesen meg fogja változtatni külsejét. Egy kicsit félt azonban az átváltozástól.

A híres stílustanácsadó, Carson Kressley  segítségét kérte. A férfi ruhákkal, sminkkel és frizurával kapcsolatban segítette az édesanyát az átalakulásban.

-Nagyon sokáig az volt bennem, hogy én vagyok a kicsit duci kislány, és ha szép feltűnő hajam van, akkor majd nem fogják nézni azt, mennyi a súlyom. -mondta az édesanya Carson-nak, miközben lemossa magáról a festéket.

Az édesanya smink nélkül is gyönyörű, semmi kétség. Teljesen más a frizurája és nagyon szép, alakját kiemelő ruhát visel. A gyerekek szóhoz sem jutnak, mikor meglátják “új” édesanyjukat.

Nézd meg a lenti filmben Dawn átalakulását. Reméljük, hogy mindenki megtalálja a saját stílusát anélkül, hogy valaki másnak a külsejét kellene utánoznia. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel!

betöltés...