Gipszet önt egy műanyag pohárba. Amikor befejezi, az alkotása minden otthon tökéletes tartozéka!

Amennyiben az alábbi videót végignézed rájössz, a betont nem csak az építkezésben lehet használni, hanem bizonyos otthoni vagy kerti dekorációk létrehozására is alkalmas. Egy ízléses virágcserép vagy egy ötletes ékszertartó minden lakás tökéletes tartozéka, és nem kell hozzá más, mint egy kis habarcs.

Némi kézügyességgel és jókora adag képzelőerővel egyszerű, ám nagyszerű kiegészítőket készíthetsz, banális hozzávalókból. Ehhez az mutatós virágcseréphez például két műanyag pohárra és egy maréknyi habarcsra lesz szükséged: helyezd a poharakat egymásba úgy, hogy közéjük kötőanyagot öntesz. Rögzítsd, és miután megkötött a beton, távolítsd el róla a műanyagot. A tárgy máris készen áll az ültetésre, de ha színesben szeretnéd, akár le is festheted!

Aztán, készíts mintázó masszát 2 egységnyi szilikonból és 1 egységnyi vízből. A kapott anyag szinte azonnal megszilárdul, szóval igyekezned kell. Süllyeszd el benne a kezed, és várj, míg megköt. Aztán az üregbe önts habarcsot. Pár óra elteltével már kicsomagolhatod a szilikon fogságából a szobrocskát, amit akár le is fújhatsz dekoratív sprayvel, de önmagában is trendi ékszertartó!

Hasonló módszerrel, az árván maradt kávéscsészédet is könnyedén kulcs- vagy gyertyatartóvá varázsolhatod. Végül pedig, akár virágvázát is készíthetsz némi habarcsból, egy PET-palack és egy bebugyolált gyertya segítségével. Szóval, munkára fel!

https://youtu.be/BJS3JLZBUEM

betöltés...