Így nézne ki ma Michael Jackson a műtétek nélkül!

betöltés...

Nincs ember a világon, aki ne ismerné Michael Jacksont. Rengetegen imádják, csodálják mindazt, amit elért az életében, és sokan törtek össze, amikor meghalt.

Michael Jackson az egyik legnagyobb ikon, és az egyik legtehetségesebb előadó volt. Azonban ami talán még a zenéjénél is híresebbé tette, az a plasztikai műtéteinek száma.

Egy egyszerű orrműtéttel kezdődött az egész, azonban miután átesett több mint 100 plasztikai beavatkozáson, a végén már csupán az előző műtétek végeredményét próbálták rajta korrigálni.

Majdnem 30 évet töltött el azzal, hogy tökéletessé próbált válni, de sajnos végül a leghírhedtebb példájává vált a plasztikai műtétek veszélyeinek. Egy róla készült dokumentumfilmből kiderült, hogy Jackson annyira izgult az első műtéte előtt, hogy azt kérte, először a tengerimalacán végezzék el a beavatkozást.

Annak ellenére, hogy kezdetben nagyon félt az egésztől, később a plasztikai sebészet megszállottjává vált. A legvégén már fel sem ismerték volna azok, akik fiatalkorában látták utoljára. A dokumentumfilmben számítógéppel csináltak egy képet, feltehetőleg így nézne ki ma Michael, ha nem veti alá magát a plasztikai műtéteknek:

betöltés...