12 kép, ami nem sokkal a rajta szereplő emberek halála előtt készült

Megrázó hírfolyam indult el a Redditen: a felhasználók egymás után posztolják szeretteik legutolsó fotóit.

Sohasem lehetünk biztosak benne, meddig lehetünk még a szeretteinkkel. Ha azonban bekövetkezik egy tragédia, egy-egy korábban jelentéktelennek gondolt kép egy pillanat alatt a legfontosabbá válhat számunkra.

A Reddit felhasználói most megosztották egymással az utolsó képeket, amik egy-egy hozzájuk közel álló barátról vagy családtagról készültek. A fotók mellé egy-két mondatban összefoglalták azt is, ki volt számukra a képen szereplő személy. Hihetetlen mélységet nyernek így az első ránézésre teljesen hétköznapinak tűnő képek!

1.

“Az utolsó kép a legjobb barátnőmről, Taráról (24) és a húgáról, Pippáról, három hónapos utazásuk végén, Marokkóban készült. Másnap mindketten meghaltak egy autóbalesetben, amikor hazaindultak az édesanyjuk születésnapjára.”

2.

“Az apám a majdnem egy éves fiammal, egy nappal azelőtt, hogy önkezével vetett véget az életének. Munkából hívtak haza, azt mondták, az apám az, hazajöttem, és az alatt lett öngyilkos mialatt elmentem.”

3.

“Az utolsó kép a barátomról, a kislányával. Miután megkapta a teljes felügyeleti jogot, az exe elrabolta és megölte a sivatagban.”

4.

“Az apám, egy nappal a 20. születésnapi bulim előtt, ahol elvitte egy szívroham. Még mindig ő a legmenőbb ember, akivel valaha találkoztam.”

5.

“Ez az utolsó közös kép rólam és az édesanyámról. A fotó a nagybátyám születésnapi vacsoráján készült. Két hónappal később anya fejbe lőtte magát apák napján egy hotelszobában, miközben az ajtaja előtt álltam. Szeretlek, anyu. Még mindig olyan, mintha az egész csak egy véget nem érő rémálom lenne.”

6.

“Az utolsó kép a fiamról, Freddie-ről, aki 2007-ben, 13 hónapos korában hunyt el leukémiában. A fénykép a kórház udvarán készült, ahol még egy kicsit élvezhette a napsütést. Egyetlen egy napom sem telik el úgy, hogy ne gondolnék rá.”

7.

“Az utolsó kép a barátomról, Jamie-ről. 2 nappal később autóbalesetet szenvedett, és két hétre rá meghalt. Nyugodj békében, Jamie!”

8.

“Az utolsó kép az anyukámról és rólam. Műtét közben hunyt el.”

9.

Carmen Greenway biciklibalesetet szenvedett és meghalt, miután elkészítette ezt a szelfit.

10.

“Az én csodálatos 91 éves nagypapám ekkor találkozott először a dédunokájával. Egy héttel később váratlanul elhunyt.”

11.

“A 6 éves kisfiam néhány órával a halála előtt. Úgy érzem, vele együtt én is meghaltam. Fogalmam sincs, hogyan kezeljem a helyzetet.”

12.

“Az utolsó kép a barátomról, Johnról és rólam. 2014 szilveszterén készült. Január 12-én, álmában halt meg. Életem szerelme volt, és örökké hiányozni fog.”

betöltés...