6 éve nem használ sampont, a haja csodaszép – íme a fotók!

Hat éve döntött úgy a new yorki Sarah Theeboom, hogy többé nem használ sampont. Hetekig szenvedett, ám utána olyasmi történt vele, amin megdöbbent.

Csodásan érezte magát háromhetes thaiföldi nyaralásán családjával Sarah. A gyönyörű környezet, a jó levegő és a ragyogó tiszta tenger olyannyira elkényeztette, hogy eszébe sem jutott a szállodában elővenni a sampont. S úgy döntött, ha már három hétig kibírta, megpróbál hazatérve is sampon nélkül élni – olvasható a News.de cikkében.

Szörnyű napok következtek, mert a nő annyira kellemetlenül érezte magát már a tudattól is, hogy sampon helyett pusztán vízzel mos hajat, hogy nemegyszer eszébe jutott, felhagy a kísérlettel.

„Életemben nem volt még olyan zsíros a hajam, mint akkor. Szörnyen éreztem magam, ráadásul viszketett is a fejbőröm, azt hittem, megőrülök. Már-már feladtam. Rejtegettem a fejemet, nem akartam, hogy más lássa, hogy nézek ki.”

Aztán tizenkét hét elteltével jött a megkönnyebbülés. Fejbőre leállította a zsírtermelést.

„Újra a természetes szépségű hajamat kezdtem látni. Selymes volt, és hullámos, mint régen. Azóta sem használtam sampont.”

betöltés...