3 napos katonai diéta: Több kilót is fogyhatsz vele

Elképesztő eredmények pár nap alatt.

Mi ez?

A katonai diéta egy rövid távú étrend, melynek segítségével nagyon rövid idő alatt akár öt kilótól is megszabadulhatsz. Nagyon vonzó tulajdonsága, hogy csak 3 napos és bámulatos eredményeket érhetsz el, ha szigorúan betartod.

Az étrendet követni is nagyon könnyű, hiszen nem kell állandóan számolgatnod a kalóriákat, és nincs szükséged drága hozzávalókra. A célja az anyagcsere növelése és a kalória rövid időn belüli csökkentésével gyorsan megszabadulhatsz a zsírtól.

Az első nap

Reggeli:

Az első nap egy csésze meleg itallal, kávéval vagy teával kezdődik, melyet egy szelet pirítóssal, (leginkább teljes kiőrlésű kenyérből) és két evőkanálnyi mogyoróvajjal egészítünk ki. A reggeli egy fél grapefruital zárul.

Ebéd:

Ebédre egy csésze forró italt, egy szelet pirítóst és fél doboz tonhalat fogyasszunk el.

Vacsora:

A vacsora nagyjából 85 gramm húst tartalmaz, amelyet vagy megfőzünk vagy vízben párolunk. Ehhez ehetünk egy csésze zöldbabot, elfogyaszthatunk egy fél banánt, egy kis almát, és még egy csésze fagylaltot is.

https://instagram.com/p/BgrsETdHG42/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_control

A második nap

Reggeli:

A második napon egy szelet pirítóst, egy kemény főtt tojást és egy fél banánt fogyaszthatunk el. A meleg ital ezen a reggelen elmarad.

Ebéd:

Ebédre bedobhatunk még egy kemény főtt tojást, 5 darab magos kekszet és egy csésze túrót.

Vacsora:

Vacsorára egy pár virslit ehetünk meg. Mellé elfogyaszthatunk egy fél csésze sárgarépát, egy csésze brokkolit, egy fél banánt és a legjobb, hogy ma is benyomhatunk egy gombóc vaniliás fagylaltot.

A harmadik nap

Reggeli:

Az utolsó napon egy szelet cheddar sajttal, öt darab magos keksszel és egy kis darab almával indíthatjuk a reggelt.

Ebéd:

Az ebéd megint csak egy szelet pirítós, és egy tojás megsütve vagy megfőzve.

Vacsora:

Az utolsó vacsora pedig egy csésze tonhalból, egy fél banánból és egy csésze vanília fagylaltból áll.

A katonai diéta hatása

Ha pár kilónál többet szeretnél ledobni, 4 napos kihagyásokkal ismételd meg a diétát egy hónapon keresztül. Két étkezés előtt mindig igyál egy pohár vizet, és a napot is vízzel kezdd. A víz eltölt, csökkenti az étvágyad, és számos jótékony hatása van. Gondoskodj a megfelelő folyadékellátásról végig. Azonban ez a szigorú diéta nem mindenki számára alkalmas, ezért nagyon fontos, hogy a megkezdése előtt konzultálj az orvosoddal, és fogadd meg a tanácsait.

https://instagram.com/p/BgpPkCCDb5D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_logged_in_control

betöltés...