Honnan tudod, hogy angyal van a közeledben?

Az angyali lények magasabb frekvencián rezegnek, mint az emberek, legtöbben ezért nem látják őket, de gyakran érzékelik jelenlétüket. Az angyalok tudják, hogy milyen módon kommunikáljanak velünk, s ha valamit közölni akarnak megtalálják a módját, hogy felfigyeljünk rájuk.

Nem kell hozzá vallásos meggyőződés, vagy hit, bárki érzékelheti egy angyal jelenlétét.

Általános jelei annak, ha egy Angyal nyomatékosítani akarja jelenlétét, illetve üzenni akar:

  • A helyiség hőmérsékletének megváltozása – Egyik pillanatról a másikra meleg levegőáramlat, vagy fény vesz körül. Libabőrös leszel, vagy bizsergést érzel a tarkódon, hátadon vagy a fejeden.
  • Egy különleges illat, vagy íz tűnik fel a semmiből – Ez lehet egy szokatlan illatú aroma, amilyet korábban még soha nem szagoltál, és képtelen vagy azonosítani, viszont feltűnően kellemes illat, vagy egy olyan íz, amit még nem éreztél.
  • Különböző színű fények jelennek meg szintén a semmiből – Fénynyalábok tűnnek fel a helyiségben, csak átsuhannak a szobán, vagy a szemed sarkával látod csak, s mire odanézel épp eltűnik, szétrobban, mint a csillagszóró szikrái. Láthatsz kerek színes kisebb-nagyobb gömböcskéket is, melyek úgy úszkálnak a térben, mint a szappanbuborékok. Mindegyik fényjelenséget a szeretet érzése kísér. Ne ijedj meg, nem fog megjelenni egy angyal, csak, ha készen állsz rá. Ők nem ártanak neked semmilyen formában és ijesztgetni sem akarnak.
  • Néha halhatsz angyali hangokat, így próbál kommunikálni veled – Ez a hang, csak egy tompa suttogás, ilyenkor küldj egy mentális üzenetet az angyalnak, hogy beszéljen hangosabban és nem gondold, hogy csak a képzeleted játszik veled. Angyalok kedvelik a telepatikus kommunikációt, mert így sokkal könnyebb átadniuk az üzenetet, de az ilyen szintű „beszélgetésre” csak kevesen képesek.

  • Hirtelen fehér tollak tűnnek fel a legváratlanabb helyekről. – Ez biztos jele, hogy imáid meghallgattattak. Néha felnézel az égre és „szárny, vagy tollpihe alakú” felhőképződéseket látsz, ez is egy jel az angyaloktól. De több jelentése is lehet. Például előbújik a cicád a kertből, hátán egy tollal, (ilyenkor figyelj az intuíciódra) Ha az autód szélvédőjén tűnik fel (légy óvatos a forgalomban) Megláthatod egy plakát papírhasadékán megakadva (nézd meg mit hirdetnek a plakáton, esetleg menj moziba, vagy neked kell hirdetned valamit, talán kampányra szólít) Árválkodhat egy kuka tetején is, mondván ne szemeteljünk stb.
  • Álmodban is megjelenhetnek az Angyalok egy probléma megoldásával kapcsolatban. – Reggel feltűnően frissen ébredsz, és pozitívan, tisztán látod a megoldást, vagy biztosan tudod az irányt….
  • Mintha lenne valaki veled a helyiségben – Mintha valaki elsuhant volna melletted, egy kellemes fuvallatot érzel, vagy mintha valaki a válladra tette volna a kezét, esetleg más testrészedben érzel kellemes meleget, kezeid felmelegszenek…
  • Egy dallamot , muzsikát hallasz –Többször ugyanaz a dallam jár a fejedben, vagy ismétlődően meghallod a rádióban, egy nyitott ablakon át, vagy egy autóból kiszűrődve. Egy lemezboltban a dal előadójára bukkansz, holott teljesen más valamit kerestél. Egy filmben véletlenül pont azt a dallamot hallod stb.
  • Egy kirakatban véletlenül angyalt ábrázoló képeslapot látsz meg, holott szinte sosem veszed észre ezeket.
  • Egy jelentéktelen útszéli virágot látsz meg akaratlanul, ahogy kiragyog a környezetből, valahogy színesebb, szebb, mint a többi.
  • Véletlenül találkozol egy ismeretlennel és a szemébe nézve különös és nagyon erős szeretetet, csodálatot, intelligenciát, rejtélyes kisugárzást érzel, és késztetést, hogy beszélj vele. Valamiért az az érzésed, hogy ez az idegen nem olyan, mint a többi ember. Megszólít, mielőtt te megtehetnéd, semmi különösről nem beszél, mégsem érted, mintha nem a te nyelveden beszélne, majd elköszön. Rövid idő múlva segítséget kapsz a problémáid megoldásához, bár fogalmad sincs, hogy ezt hogyan sikerült elérned, hisz épp egy kilátástalan helyzetben voltál.

Az Angyalok gyakran nagyon egyértelműen jelzik jelenlétüket. Közös angyalélményünk, mikor a könyvesboltban pont a mi lábaink elé esik a polcról egy könyv, ha netán a fejünkre az azt jelenti, nagyon erőteljesen fel akarják hívni a figyelmed arra a könyvre. ( :

Ilyenek az Angyalok munka közben, s ha bízunk bennük, figyelünk rájuk, még többet segítenek, hisz azért vannak itt, hogy támogassanak minket az élet rögös útjain.

betöltés...