Mondd a neved, megmondom milyen vagy!

A számmisztika segítségével az általad használt név első magánhangzóját felhasználva megtudhatod, mi lesz az első érzelmi reakciód a téged érő hatásokra.

Tehát semmi másra nincs szükséged, mint a neved első magánhangzójára

Az első magánhangzó alatt annak a névnek az első magánhangzóját értjük, amelyet általában használsz. Ez a betű felfedi azt az első érzelmi reakciót, amelyet egy téged akár közvetlenül, akár közvetetten ért hatás vált ki. Ha az első magánhangzó egyben a sarokköved is, vagyis a neved első betűje, akkor valószínűleg gondjaid vannak a gyors döntéshozatallal. A körülményekre való logikai és érzelmi reakcióid pedig sokszor eléggé zavarosak tudnak lenni.

Válaszd ki a neved első magánhangzóját az alábbiak közül, és olvasd el a hozzá tartozó értelmezést.

Ez a betű azt mutatja, hogy rámenős és agresszív vagy érzelmi dolgokban. Nagyon utálod, ha valami miatt meg kell változtatnod a terveidet, és hajlamos vagy elutasítani a tanácsokat, még a jó tanácsokat is.

Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon gyorsan reagálsz érzelmileg a téged érő hatásokra. Ha az élet éppen unalmasnak tűnik, nagyon gyorsan megváltoztatod az érdeklődésedet, és valami új után nézel.

Ez a betű azt mutatja, hogy érzelmi dolgokban nagyon idealista vagy, és a gyakorlatiasság is eléggé távol áll tőled. Az első gondolatod mindig az, hogy romantikus legyél, és hogy dobd félre a helyzet realitását. Ezt később általában meg szoktad bánni.

Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon felelősségteljes vagy érzelmi dolgokban. Tudatában vagy a mindennapi életedben felbukkanó dolgok spirituális, magasabb rendű céljával. Vigyázz arra, hogy ne szívjanak el belőled túl sokat mások irántad való érzelmi igényei.

Ez a betű azt mutatja, hogy szerető és szenvedélyes ember vagy érzelmi ügyekben. Ügyelj arra, hogy ne legyél túl színpadias, amikor más emberek kijelentéseire vagy tetteire reagálsz.

Ez a betű azt mutatja, hogy eléggé bizonytalan és döntésképtelen vagy érzelmi dolgokban. Ebből pedig bizony sokszor problémák fakadhatnak. Azonban nagyon erős megérzéseid vannak az érzelmi dolgokkal kapcsolatban, és ezt a saját előnyödre használhatod, hogy megoldhasd ezeket a problémákat.

betöltés...