Ezekben a csillagjegyekben vakon megbízhatsz

Ezekben a csillagjegyekben vakon megbízhatsz. Ők azok, akik sosem fognak becsapni, akik az ígéreteiket mindig betartják.

Ezekben a csillagjegyekben vakon megbízhatsz. Ők azok, akik sosem fognak becsapni, akik az ígéreteiket mindig betartják. Rájuk szinte mindenkor számíthatsz, segítőkészek, figyelmesek, pontosak. Nem okoznak csalódást. Hogy melyik a három legmegbízhatóbb csillagjegy? A horoszkópból ezt is kiolvashatod. Te is köztük vagy?

A Rák sosem bántana meg

A Rák minden más csillagjegynél empatikusabb típus, gondoskodó és nagyon jószívű. Mindenkinek pontosan ilyen partnerre, barátra vagy családtagra lenne szüksége, mint amilyen ő. Mindenkor számíthatsz rá, azonnal a rendelkezésedre áll, amikor csak szükséged van néhány megértő szóra. Meghallgat, tanácsokat ad, átölel, mindent megtesz, amire épp szükséged van. Kisírhatod a bánatodat a vállán, együttérez veled, sőt még az is előfordul, hogy veled együtt sír ő is. Bármilyen titkodat megoszthatod vele, ő biztosan senkinek sem adja tovább. A Rák nem véletlenül az egyik legkitartóbb és legmegbízhatóbb csillagjegy, sőt talán ő a legmegbízhatóbb valamennyi közül. Nem feledkezik meg rólad, nem felejti el az ígéreteit, mindemellett rendkívül kreatív. Számíthatsz a szeretetére és a különleges meglepetéseire is.

A Szűz melletted áll

A Szűz számos negatív előítéletet gyűjtött be, köszönhetően maximalista és ítélkező hajlamának. Sokan túlzottan kritikusnak, aprólékosnak, szőrszálhasogatónak tartják, pedig valójában inkább önmagával szemben támaszt magas követelményeket. Ha megbántott valakit, mindent megtesz, hogy jóvátegye és helyrehozza a hibát. A Szűzben mindenkor megbízhatsz, amit megígér, azt mindenkor betartja. Az elveivel és önmagával ütközne, ha csak egyetlenegyszer nem tartaná a szavát. Mindenkor a rendelkezésedre áll, ő lesz, aki elolvassa novellád, blogod első változatát, és kiváló javaslatokkal segít befejezni, ő az, aki először látogat meg, ha megbetegszel, és ő az, aki támogat a bánatodban, de az örömben is. A Szűz briliáns elme, amilyen okos, a szíve is pontosan olyan nagy. Nem érdemes kételkedni benne.

A Mérleg mindig segít

A Mérlegről sokan azt gondolják, nagyon könnyelmű, felületes és megbízhatatlan csillagjegy. A valóság mégis az, hogy amit megígér, azt ő is megtartja. Amikor segítséget kérsz tőle, szinte minden feladatát félreteszi, hogy veled törődhessen. Nagyon gondoskodó, figyelmes és odaadó típus. A saját életében a harmóniára, a békére törekszik, ezért akkor a legboldogabb, ha azt látja, mindenki másnál is rendben haladnak a dolgok. Mindenkor előre gondolkodik, és képes összességében látni a problémákat, ezért nála jobb tanácsadót keresve sem találhatnál. Bármit elmondhatsz neki, nem adja tovább, a rábízott információkkal, legyenek azok bármilyen bizalmasak, soha nem élne vissza. Úgy gondolja, köti őt a titoktartási fogadalma. Az is biztos, a legjobb és legőszintébb barátra találhatsz benne.

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

betöltés...