Ötgyerekes, 26 évvel idősebb férfit szeret az Éjjel Nappal Budapest volt sztárja

Koholák Alexandra egy évvel ezelőtt lépett ki az Éjjel Nappal Budapest sorozatot, majd utána az X-Faktorban kapott szereped, most pedig új életet kezdett.

Új párja van és új csatornához szegődött.

A FEM3Café képernyőjén láthatjuk Koholák Alexandrát, aki hétfőtől Czető Rolanddal az oldalán vezet műsort a FEM3 csatornán. Nemcsak ez újdonság Alexa életében, egy hónapja ismerte meg új párját, aki 26 évvel idősebb mint ő, és van üt gyereke is.

Alexandra egy fejfájás miatt kereste fel a spirituális gyógyítót, ám miután megszűntek a panaszai tanítványként maradt a férfi közelében, végül az ismeretségből szerelem született.

“Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. Persze azóta szinte öt percre sem engedtük el egymást. Remélem, hogy ez egy életen át fog tartani. Balázs fiaival is nagyon jól kijövök.

Az sem okoz problémát, hogy korban bizony közelebb állok hozzájuk, mint az édesapjukhoz, ugyanis 26 év van közöttünk” – mesélte a Storynak Koholák Alexandra, aki furcsa kijelentést tett párja elhunyt feleségével kapcsolatban.

“Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is nagyon hasonlítok Balázs volt feleségére, Andira, akinek a lelke bennem él tovább. Mindannyian egy életfeladattal születtünk a világra, az enyém az, hogy megkönnyítsem Balázs számára a veszteség elfogadását.

Érzem, hogy Andi minden pillanatban itt van mellettem és segít, én pedig ezáltal tudom támogatni a páromat. Ő a lelkitársam is.” – mondta.

betöltés...