Ez a termék az egyik leggyakoribb kórházi problémát oldja meg – nálunk is használni kellene

Akár fiatal akár idős valaki, senki sem szereti a vérvételt. Azoknak, akiknek vékony vagy alig tapintható a vénájuk sokszor fájdalmas vérvétellel kell szembenézniük.

Az Egyesült Államok Memphis államában lévő cég egy olyan szerkezetet fejlesztett ki, amit Vein Viewer-nek (véna nézőnek) hívnak és a fenti problémát oldhatja meg véglegesen.

A kis készülék segítségével az orvos vagy az ápolónő jól láthatja a beteg vénáját, mert a készülék infravörös sugarakat bocsájt ki a bőrre.

Így jobban látszik a vég egyik alkotóeleme, a hemoglobin és a kis szerkezet a bőrben az 1,5 cm mélyen lévő vénát is jelzi.

Az elmúlt teszt időszakban a betegek 100 \%-a elégedett volt a készülékkel, mert a vérvétel alkalmával már az első tűszúrással megtalálták a páciens vénáját.

Ez óriási segítség lesz azon betegek számára, akiknél gyakran kell vért venni. Reméljük, hogy a szerkezet majd a világon több országban is kapható lesz.

Figyelmeztetés: A filmben grafikus elemek is vannak, melyek a vért szimbolizálják, ez sokak számára zavaró lehet. Ez a rész a filmben 0.58 másodperckor kezdődik.

betöltés...