Melyik virágot szereted a legjobban? Ezt jelenti!

Melyik a kedvenc virágod? Megtudhatod mit árul el rólad!

Orchidea

 

Egy rendkívül finom lelkületű ember vagy, gyakran vannak intuitív gondolataid.

Általában hallgatsz is a megérzéseidre, s ritkán fordul elő, hogy cserben hagynak. Őszinte és szeretetteljes személy vagy, sokan szeretnek, általában nagy társaság vesz körül.

Szívesen jársz színházba, múzeumba, koncertekre vagy kiállításokra, mert szeretsz új dolgokat megismerni, szeretsz közös élményeket gyűjteni a barátaiddal, családoddal.

Orgona

Nem túl szigorúan fogod fel az életet, sokszor követsz el meggondolatlanságból eredő hibákat, viszont te vagy az igazi szerelmes.

Számodra a csábítás és a beteljesülés az élet legszebb, legizgalmasabb pillanatai. Akkor vagy igazán elemedben, igazán boldog és energikus, ha a szerelmi életedben minden a helyén van. Ilyenkor barátságos, nyitott, vidám, előzékeny és megbízható vagy.

Ám ha a csillagállás beárnyékolja a magánéleted, könnyen kifordulsz önmagadból. Érzékeny lelkületednek köszönhetően rosszul viseled, ha a szívügyek terén nehézségekbe ütközöl. Könnyen magadba zárkózol, csendessé és visszahúzódóvá válsz.

Egyéb esetekben jól viseled a gyűrődést, kitartó és céltudatos ember vagy. Szeretsz a múltban kalandozni, gyakran felidézed a számodra kedves élményeket.

Százszorszép

Te vagy mind közül a legpozitívabb, aki számára a pohár mindig félig teli, s soha nem félig üres. Ebből a mentalitásból fakadóan sokkal könnyebben, higgadtabban kezeled a nehéz helyzeteket.

Kreativitásodnak köszönhetően soha nem a kesergés, hanem a hatékony megoldás lebeg a szemed előtt. Nyitott, tiszta személy vagy, akinek ami a szívén, az a száján is.

Rózsa

Maximalista vagy, aki mindig mindent rendben akar tudni. Számodra lételem, hogy a fontos dolgokat kontroll alatt tarthass.

Általános esetben egy pontos, precíz, megbízható ember vagy, aki bármilyen súlyt elcipel a hátán. De ha rád talál a szerelem, elveszíted az eszed és vele együtt a kontrollt is.

Érzékenységedet a maximalizmussal leplezed, attól félsz, hogy gyengévé válsz mások előtt, ha megmutatod az érzéseid.

Liliom

 

Kedves, odaadó, lágy természetű ember. Te vagy mindenki tanácsadója, aki bármilyen problémát szívesen meghallgat.

Erős empátiádnak köszönhetően könnyedén beleképzeled magad mások helyzetébe, ezért is szeretnek veled beszélgetni, mert meg tudod érteni a többi embert.

Türelmes és nyitott alkat vagy, bár mások problémáival többet foglalkozol, mint a sajátoddal. Egyfelől azért, mert segítőkész vagy, másfelől azért, mert így próbálsz menekülni az esetleg felmerülő gondjaid elől.

Pipacs

Egyedi, utánozhatatlan, határozott, elszánt. Amit kitűzöl magadnak, azt minden áron megvalósítod.

Makacs vagy és akaratos, amely bizonyos helyzetekben előny, de néha hátrány is tud lenni.

Tűzről pattant természetednek köszönhetően te vagy a társaság igazságosztója, aki nem viseli el, ha valakivel szemben igazságtalanul járnak el.

Hamar felkapod a vizet, de csak addig tart, amíg elmondod a gondolataid. Ha kiadtad a mérgedet, könnyedén tovább lépsz a problémákon.

Nárcisz

 

Rendkívül jó a szervezőkészséged és terhelhető vagy.

Erős stresszállapot során is tudsz higgadtan döntéseket hozni, nehéz téged kibillenteni az egyensúlyodból. Éppen ezért a munkahelyeden számítanak és építenek rád, mert ritka az ilyen szilárd ember.

A napi fókusz miatt szükséged van az esti relaxálásra, ezért sokszor hallgatsz zenét, néha még énekelgetni is jól esik. Esetleg még sportolással, vagy rajzolással szoktad levezetni a stresszt, mert ha nem szabadulsz meg tőle, akkor csak hátráltat.

Napraforgó

 

Te vagy a kreatív a csapatban! Amit csak lehet azt széppé varázsolsz!

Mindenre van egy jó ötleted, nagyon értesz a színekhez és jó a térlátásod is!

Szeretsz felújítani, barkácsolni, amit csak lehet, azt te készíted el otthonodban! Számodra az az igazi érték, amit a két kezeddel készítettél!

Tulipán

Nagyon értesz az érzelmek nyelvén. Mások életében is gyakran adsz tanácsot érzelmi kérdésekben.

Éppen ezért barátaid, szeretteid gyakran fordulnak hozzád, ha valamilyen érzelmi gondjuk támad.

Egyébként a humorod az egyik legjobb stresszoldó eszközöd. A legváratlanabb pillanatokban is kihúz a pácból!

betöltés...