20 hatalmas filmes baki, amit valószínűleg sosem vettél volna észre magadtól

Bármilyen hihetetlen is, de még a filmművészet igazi mesterei is vétenek amatőr hibákat olykor. Ez persze nem meglepő, hiszen sokszor több száz felvétel közül kell kiválasztaniuk, hogy mi is kerüljön be végül a dollármilliókból készült kasszasikerek végső változataiba. Az alábbi listán most 20 izgalmas filmes bakit gyűjtöttünk össze, melyeket aligha vettünk volna észre magunktól a kedvenc filmjeink és sorozataink nézése közben. Pedig ott vannak…

A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége (2001)

Ha alaposan megnézzük ezt a jelenetet láthatjuk, hogy gumiabroncsok nyomai láthatók az úton.

Trónok harca (2011-2018)

Az egyik harcos szemmel láthatóan elfelejtette levenni a jegygyűrűjét a forgatás előtt. Persze azt sem zárhatjuk ki, hogy ez csak egy sima ékszer és nem a házasság szent jelképe a férfi ujján.

Merlin kalandjai (2008-2012)

Bármilyen tökéletes látványvilágot is teremtettek a sorozatban, valaki bizony csúnyán megfeledkezett az asztalon hagyott ásványvizes palackról.

Az ötödik elem (1997)

Ha jól megnézzük, ebben a jelenetben látható, hogy az üveg már előre be van törve és meg van jelölve azon a helyen, ahol Leeloo át üti majd azt a kezével.

 Az (2017)

Ebben a jelenetben azt figyelhetjük meg, ahogy a Beverly kezében lévő cigaretta hirtelen ugrálni kezd a jobb és bal keze között.

Az (2017)

Amikor Eddie a padlóra esik az átkozott házban, kezdetben még semmi baja, de mikor a kamera újra ráfókuszál már szemmel látható a törött keze.

Az (2017)

Bár a film maga 1989-ben játszódik, a gyógyszertárban lévő termékeket (ebben a formában, ilyen csomagolással) csak a kétezres évek után kezdték el árusítani.

Logan – Farkas (2017)

Logant teljesen nyilvánvalóan szitává lőtték, mégis mikor felkel, az ingje szinte olyan, mintha új lenne.

Logan – Farkas (2017)

Annak ellenére, hogy X professzor teljesen megbénult és mozgásképtelen, valahogy mégis képes volt ülőhelyet váltani a két jelenet között.

A galaxis őrzői vol. 2. (2017)

Ebben a jelenetben azt figyelhetjük meg, ahogy Groot az űrhajó ablakából nézelődik, ám a következő pillanatban már sokkal apróbb méretben mutatja őt a kamera, nem mellesleg pedig az ablaküveg mérete is megváltozik.

Thor: Ragnarök (2017)

Ebben a jelenetben, amikor a villám belecsap Thorba, a lába alatt található fű elpusztul. A következő jelenetben azonban voilá, a fű ismét zöld.

Thor: Ragnarök (2017)

Ebben a jelenetben Heimdall eldobja a köpenyét, ami az feltételezhetően a folyóba esik, mivel eltűnik a hídról. Ez azonban nem akadályozza meg őt abban, hogy a következő jelenetben már ismét abban mutatkozzon.

Wonder Woman (2017)

Az egyik jelentben Gal Gadot egy olyan estélyi ruhában van, ami alatt alig lehet elrejteni bármit is, mégis amikor leveszi a ruháját, kiderül, hogy végig teljes fegyverzetben volt.

A víz érintése (2017)

A mosdóban folytatott párbeszéd során a csaphoz helyezett bot folyamatosan változtatja a pozícióját, nem mellesleg pedig egy olyan rejtélyes vérfolt jelenik meg a mosdó mellett, ami a korábbi jelenetekben még nem volt látható.

Doctor Strange (2016)

Amikor a doktor a tükörbe néz, még nem látszik az arcán komolyabb sérülés, leszámítva egy apró karcolást. A következő jelenetben mégis méretes sebhely jelenik meg a bal szemöldökénél.

Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (2016)

Úgy tűnik, hogy a Jedi emlékmű rejtélyes hatalommal bír, legalábbis ezt magyarázza, hogy az egyik jelenetben előbb az egyik, majd a következő jelenetben a másik oldalán fekszik az emlékmű.

Legendás állatok és megfigyelésük (2016)

Az állatkert bejáratánál láthatjuk, hogy kezdetben csak a bal oldala sérült az épületnek, a következő jelenetben azonban már mind a két fal romokban hever.

Pókember: Hazatérés (2017)

Amikor Pókember követi a bűnözőket, szemmel láthatóan naplemente van, mégis amikor pár perc múlva leereszkedik rájuk, máris teljesen sötét van.

Pókember: Hazatérés (2017)

Érdekesség: bár az ágyon szemmel láthatóan lyukat éget, a mégsem károsítja a kabát zsebét a későbbi jelenetekben.

Jumanji – Vár a dzsungel (2017)

Ebben a jelenetben azt láthatjuk, hogy a konzolhoz két joystick tartozik, a későbbi jelenetben mégis négyen játszanak vele.

betöltés...