Mi a csillagjegyed? Benne vagy az 5 legerősebb női jegyben?

Minden csillagjegynek megvan az erőssége, de ez az öt az, amelyik a legéletrevalóbb asszonyokat adja a világnak.

1. BIKA

A Bika nő nem csak lelkileg egy kőszikla, hanem testileg is. Rendkívül érzéki, szinte mindig vonzó külsejű, aki minden szituációban tudja, hogy hogyan kell viselkedni. Lehet, hogy látszólag törékeny, valójában azonban mindent megmozgat, hogy akarata érvényesüljön.

2. OROSZLÁN

Az Oroszlán nő a társaság központja, igazi mágnes, és mindent elér, amit akar. Vezetőnek született, és nem öregszik, nem gyengül az évek során sem. Makacs, határozott, Gondolj Madonnára, lehetetlen letaszítani a trónról. Közben meg adakozó, arany szívű, rendkívül kedves tud lenni.

3. MÉRLEG

A Mérleg nő agyban erős, és a harmónia megteremtéséért akár ölni is tud. A külseje mindig szabályos, hibátlan, megkapó. Kedves és nyugodt, de általában eléri, amit akar. Amire vágyik, azt rendszerint meg tudja valósítani, mivel eltökélt, tele van önbizalommal, ezért gyakran sikerrel jár. Kedvességgel éri el céljait.

4. SKORPIÓ

A Skorpió nő rendkívül kitartó, okos és olyan vonzó tud lenni, mint egyik sem a csillagjegyek közül. Még akkor is, ha nem olyan szép, mint a többiek. A karrierjében a sikert kitartásának és eszének köszönheti. Családját is összetartja, gyerekeit anyatigrisként félti. Soha ne akassz bajszot egy skorpió nővel, férfiként ne csald meg, mert nagyon meglakolsz.

5. BAK

A Bak nő nagyon kemény, zárkózott, merev, és karrierista. Egyesek szerint munkamániás, és általában nem képes elfogadni mások véleményét, ötleteit, csak az ő irányvonala érvényesülhet. Azonban ha tudunk a nyelvén beszélni, akkor egy remek ember, és nagyon jó barátnő is lehet. Olykor egoista, arrogáns, de legtöbbször meg van rá az oka. A Bak nő ugyanakkor tisztességes és bátor, de nem tűri a hazugságot, és azt sem, ha valaki munkakerülő.

betöltés...