Ez a növény százszor hatékonyabb a kemoterápiánál

A pitypang gyökeréből készített tea 48 órán belül képes elpusztítani a daganatos sejteket, anélkül, hogy az egészséges sejtekben kárt okozna. Erre a kemoterápia már nem képes. A gyökerek begyűjtésekor meg kell bizonyosodnunk afelől, hogy ne egy forgalmas út mentén induljunk a keresésnek, a legjobb az, ha mindentől eldugott, tiszta környezetben ássuk ki a földből a növény gyökereit.

Vízhajtó is, így természetes módon segít a máj és az epe méregtelenítésében. Hatásos az allergia kezelésében, és csökkenti a rossz koleszterinszintet is. Gazdag C- és B6 vitaminokban, de rengeteg A- és K-vitamin van benne,  ásványi anyagokat is tartalmaz, ilyen a vas, magnézium, káliumot, vagy folsav.

A tudósok a Windsori Egyetemen jöttek rá, hogy a pitypang gyökérben olyan hatóanyagok vannak, amelyek képesek megölni a rákos sejteket.

A 72 éves John di Calor-t is rákkal kezelték, három éven keresztül kapta a kemoterápiát, de nem segített rajta a terápia. Az orvosok végül azt tanácsolták, hogy igya a pitypang gyökeréből készülő teát, hiszen már nem volt semmi más ötletük. Négy hónap elteltével a daganatos betegség elkezdett visszahúzódni John szervezetében.

Csoda történt, vagy egyszerűen ilyen bámulatos a természet ereje?

betöltés...