Csoda történt egy mexikói kápolnában! Az oltár fölötti Jézus szobor egy pillanatra kinyitotta szemeit!

Képzeld el, hogy turistaként egy szentmisét videózol, mikor a Jézus szobor egyszer csak fogja magát és pontosan a szemedbe néz! Pontosan annyira félelmetes, mint amennyire hallatszik, főleg úgy, hogy szakértők egy csoportja a mai napig nem talál magyarázatot a jelenségre!

A mexikói Coahuila de Zaragoza államban lévő Chapel of Saltillo templomban még tavaly júniusban kezdett videózni a hívő, aki, mikor a szobrot filmezte arra lett figyelmes, hogy az hirtelen kinyitja a szemét.

Persze az első megdöbbenést jogosan válthatja fel a gyanakvás: biztos manipulált a videó, és direkt van ilyen homályosra megcsinálva, már megint hülyének akarnak minket nézni… Csakhogy egy szokatlan jelenségeket vizsgáló cég az Adimensional tüzetesen átnézte a videót kockáról kockára és nem talált semmilyen hamisításra utaló nyomot.

Ivan Escamilla a vizsgálat vezetője és a weboldal szerkesztője elmondta: a videót több mint 20 paranormális specialista, köztük papok, szobrászok és speciális effektusokkal foglalkozó filmesek elemezték hosszú heteken át.

https://youtu.be/WXqf_FnC-NA

“A felvétel valódinak bizonyult, nem találtak hamisításra utaló bizonyítékot” – nyilatkozta Escamilla.

A vizsgálatban egyedül az érintett egyházmegye nem kívánt részt venni. Az illetékesek arra sem volt hajlandók, hogy egyáltalán megnézzék a videót. Vajon miért zárkóznak el ennyire? Lehet, hogy ők már egy ideje tudnak valamit?

Mi nem tudjuk eldönteni, hogy mi történt valójában, de abban mind megegyezhetünk: elég ijesztő végignézni a videót!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

betöltés...