Ez a husky tud NEM-et mondani!

A kutyatartó gazdák véleménye megoszlik arról, hogy a kutya számára kell-e egy kerítéssel elkülönített helyet, azaz kennelt építeni, vagy sem, hogy éppen szabadon járhat-kelhet-e az udvaron.

Az szinte biztos, hogy a négylábúak nagy többsége szabadságpárti, és nem igazán szeretnek visszamenni a kifutójukba, ha nem muszáj. Ez némileg érthető is, szerintem Önök közül sem szerethetik túlzottan a bezártságot.

Az internetes videómegosztóra felkerült egy felvétel, amelyben egy 11 hónapos, Blaze névre hallgató husky kutyus szerepel. Ugyan még olyan sokan nem nézték meg a videót, de könnyen elképzelhető, hogy az eb is több milliós nézettséget ér el az emberi természet kíváncsiságának köszönhetően.

Blaze-t gazdája azért nyaggatja, hogy ideje a négylábúnak visszasétálnia a kennelébe, hiszen lefekvés idő van. A kutyának viszont esze ágába sincs elhagyni a házat, oldalra fekve kéreti magát, és amint a gazda megpróbálja megemelni, közben azt magyarázva neki, hogy ideje lenni lefeküdni, Blaze szépen, tisztán és artikuláltan közli, hogy: Nooo! Minél nagyobbat emelnek rajta, annál érthetőbb módon adja embere tudtára, hogy: „Neeem” fogok helyre menni. Többszöri próbálkozás után sem jutnak dűlőre, ezért már a két férfi (közülük az egyik a felvétel készítője) már nem bírja ki nevetés nélkül.

forrás

betöltés...