Ilyet nem látott a világ – A vőlegény menyasszonya testvérének is megkérte a kezét!

Amikor Ashley megtudta, hogy lánytestvére fog születni, tudta, hogy a világ legjobb dolga történik majd vele, hiszen lesz akivel játszania, szórakoznia, de ahogyan Ashley cseperedett, rájött, hogy Hannah nem olyan, mint a többi kislány, az ő húga kissé más.

A szülők elmagyarázták Ashley-nek, hogy Hannah Down-szindrómával született. Ez volt az a pont, mikor a lányban tudatosult az, hogy neki kell segítenie Hannah-nak, azért hogy kishúga biztonságban és mindig jól érezze magát, bárhol is legyen.

Ashley akkor is odafigyelt testvérére, mikor Will-el randevúzott, és már akkor közölte a fiúval, hogy számára Hannah is nagyon fontos, ezért bárhová is menjen, húga mindig ott lesz mellette.

Will ahelyett, hogy elmenekült volna ebből a kapcsolatból, teljesen elfogadta Ashley feltételeit, mivel tudta, hogy mennyire fontos Hannah a szerelmének, így ő is a szívébe fogadta a lányt, akire testvéreként tekintett.

Ahogy Will és Ashley kapcsolata komollyá vált, egy nap elérkezett a lánykérés és a házasság napja is. Ekkor a fiatalember előbb Ashley elé térdelt, és úgy kérte meg a kezét, majd utána Hannah-hoz fordult, az ő kezét is megfogta és arra kérte, hogy legyenek örökre barátok. Hannah természetesen örömujjongásba kezdett, és megfogadták, hogy ezentúl mindig vigyázni fognak egymásra, eljárnak közös horgászatra, és vicceket is mesélnek majd egymás szórakoztatására.

Hát nem megható?

betöltés...