Az alábbi 5 csillagjegy számára szomorúan indul a nyár!

Nagyobb asztrológiai változásokat tartogat a nyár néhány csillagjegy számára, azonban sajnos nem indul túl jól számukra a június. A karma elkerülhetetlen, minden cselekedetnek következménye van.

Woman with a broken heart illustration

Nézzük, milyen változásokra kell számítaniuk az alábbi csillagjegyek!

Ikrek

Egy nagyon fontos ember fog kilépni az életéből. Véget ér egy olyan kapcsolatnak, amely igen meghatározó volt az Ikrek életében, legyen szó akár egy barátságról, akár párkapcsolatról, akár egy szeretett személy elvesztéséről. A nehéz időszakban jobb, ha nem a külső segítségtől vár megváltást, hanem inkább megpróbál megerősödni lelkileg, és egyedül talpra állni. Az elején kissé bizalmatlan lesz az emberekkel, de meg kell tanulnia újra felépítenie a hitét.

Mérleg

Véget fog érni egy mérgező kapcsolata. Annak ellenére, hogy az elején nagyon fájdalmas lesz a szakítás, később megismerkedik egy csodálatos személlyel, aki mellett végre kiteljesedhet. Időt kell adni a történteknek, bármennyire is kiborította ez a dolog, az élet ezután igazán kellemes dolgokat tartogat. Érdemes türelemmel és reménykedve viselni a kellemetlen eseményeket.

Skorpió

A múltban elkövetett hibáiért egyszer mindenki megfizet. Bármennyire is gondolta azt a Skorpió, hogy ő biztosan megússza büntetlenül, most egy igen nehéz időszak vár rá. Június első felében félelem kerít hatalmába, rettegsz a saját cselekedeteid következményétől. Jó, ha elfogadja a valóságot, és megérti, hogy mindenki megfizet egyszer a tetteiért.

Nyilas

Jelentős pénzproblémákkal indul a nyár. Fel kell adnia az eddig megszokott luxust, ezért szomorú és ingerlékeny lesz. Adósságai egyre csak halmozódnak, próbáljon meg egy olyan pénzügyi tervet kieszelni, amely mentőöv lehet ezekben a hetekben. Itt az ideje egy kis spórlásnak, nagy hangsúlyt kell fektetnie az életmódváltásra.

Halak

A saját határozatlanságának az áldozata lesz, addig tologatja egy döntés meghozatalát, míg a vesztébe sodorja saját magát. A könnyek nem segítenek most az egyszer, ahelyett, hogy a homokba dugná a fejét, el kell fogadnia a valóságot. Hagyjon fel a kifogásokkal, és végre lépjen a cselekvés útjára. Legyen határozottabb, és vigyázzon, ne kövesse el ugyanazokat a hibákat sorozatosan.

betöltés...