Elrettentően szörnyű képeket tett közzé a rendőrség… borzasztó, mit talált a rendőrség egy családi autó hátsó ülésén!

betöltés...

Szeptember 8-án sokkoló képeket tett közzé a Facebookon, az Ohio-i rendőrség, az Egyesült Államokban. Egy férfi és egy nő eszméletlenül feküdt a kocsiba miközben a 4 éves kisfiú ott ült a hátsó ülésen. A drámai felvételek mellé a rendőrség tájékoztatást is csatolt és elmesélte, hogy mi történt:

A járműben mindkét felnőtt, James Acord (47 éves) és Rhonda Pasek (50 éves) eszméletlen állapotban voltak. A rendőrség tudomást szerzett arról, hogy az autóvezető és a másik utas is heroint injekciózott be vezetés előtt és túladagolták magukat és emiatt lesodródtak az útról. Amikor a rendőrök ellenőrizték a járművet, a nő már el volt ájulva, a sofőr pedig félig tudatos, félig eszméletlen állapotban volt és azzal próbálkozott, hogy az autót tovább vezesse. Ekkor az egyik tiszt kivette a kulcsot és megállította a motort. Nem sokkal ezután a férfi is teljesen elvesztette az eszméletét.

A legborzasztóbb az volt, hogy egy a 4 éves kisfiúk is ott volt a hátsó ülésen. Szerencsére vele nem történt semmi. Amikor a rendőrök meglátták ennek a tehetetlen és ártatlan kisgyermeknek a tekintetét, akkor úgy döntöttek, hogy megosztják a felvételeket. A rendőrség fel szeretné hívni mindenki figyelmét arra, hogy milyen súlyos következményekkel járhat az ehhez hasonló felelőtlenség.

“Ne engedjétek, hogy ártatlan gyerekek, emberek a felelőtlenség áldozatai legyenek. A szülők óvják meg gyermekeiket az ilyen borzalmas körülményektől. Ez a fotó önmagáért beszél, de reméljük, hogy ez a történet másokat is megindít majd és megakadályozza, hogy ezután alkoholt, vagy drogokat használjanak.”

Reméljük, hogy ezeket a szülőket is sikerül újraéleszteni és reméljük, hogy majd egyszerre ők is megértik mit tettek, és milyen veszélybe sodorták gyermekük és mások életét is a drogfogyasztás miatt. Életünk végéig emlékezni fogunk ezekre a szörnyű képekre és reméljük, hogy más drogfüggőket is megérintenek ezek a felvételek. Osszátok meg másokkal is, hogy minél többen lássák!

betöltés...