32 tipikus férfi viselkedés, amit a nők röhejesnek tartanak

Vannak dolgok, amik a férfiak számára teljesen természetesek, viszont a nők egyáltalán nem értik, miért van ez. Hiába, a férfiak egészen máshogy állnak a világhoz, és mivel nem bonyolítják túl az életet, a nők sosem fogják megérteni őket. És fordítva. 🙂

1. Egy jó hely a férfiakkal való ismerkedésre egy wellness szálloda. Ezeknek a férfiaknak van pénzük és szeretnek tisztálkodni.

2. Minden férfi fél a kötöttségtől, de amint megérzi, hogy a nő nem akar lekötve lenni mellette, megkéri a kezét.

3. A nők belső kérdései: “Vajon szerelmes belém? Vajon igazán szeretem őt?”. A férfiak leggyakoribb belső kérdései: “Vajon a csapatom nyer? A kocsimnak nem történt baja?”.

4. A pasik utálnak főzni, az egyetlen dolog amit imádnak sütni, az a hús minden formája.

5. A nő megérintheti a férfi bármelyik porcikáját, kivéve a haját (ugyanis az már “be van lőve”)!

6. A férfiak saját tapasztalataikból tanulnak, a nők a romantikus könyvekből merítik a tapasztalatokat.

7. A srácok annyira magabiztosak, hogy a sportközvetítéseken azt gondolják ha erősen koncentrálnak, segíteni tudnak kedvenc csapatukon.

9. A nők milliónyi női fürdőruha típust különböztetnek meg. A férfiak két félét, egybe és külön részes fürdőruhát.

10. A férfiak elsőként a reggeli híreket olvassák el, legyen az papíron, telefonon vagy notebookon…és ennek állandó helyszíne a wc.

11. Megszabadulni egy férfitól nem a megszokott módon kell, a “kifelé” vagy “nem akarlak többé látni” felszólításokkal, ugyanis ezeket kihívásnak veszik. Mondd inkább, hogy “Szeretlek… hozzád akarok menni…gyereket akarok tőled!”

12. A férfiak hordozható főtőberendezések. Ha télen nincs fűtés, jól jön egy férfi a házban!

13. A legtöbb férfi utál vásárolni. Ezért van az, hogy a férfi részleg az első emeleten van, a kijárattól alig pár lépésre.

14. Ha egy férfi vacsorát készít a nőnek, és salátát is készít mellé, akkor biztos lehetsz benne, hogy szeret, mert még erre is gondolt!

15. A férfi klimax sokkal szórakoztatóbb, mint a női menopauza. A menopauza hízással és hőhullámokkal jár. A férfi klimax fiatal lányokkal és motorral!

16. A férfiak elég bátrak ahhoz, hogy háborúba menjenek, de a gyantázástól kimenekülnének a világból.

17. Ha háromnál több férfi összetalálkozik, biztosan sportról fognak beszélni.

18. Ha háromnál több nő összetalálkozik, biztosan a férfiakról fognak beszélni.

19. A férfiak kevésbé szentimentálisak, mint a nők. Egyetlen férfi sem látta saját akaratából kétszer az “Elfújta a szeleket”…

20. A férfiak azért magabiztosak, mert szuperhősökkel azonosulnak. A nőknek azért vannak önértékelési gondjaik, mert Barbie-val akarnak azonosulni.

21. A férfiak mindent elfelejtenek, a nők mindenre emlékeznek. Ezért van szükség a sportban az azonnali visszajátszásra, mert a férfiak azonnal elfelejtik ami történt!

22. Ha egy férfi jóképű, akkor biztosan nem ért a szereléshez…ez a két tulajdonság valahogy nem fér össze!

23. Ha egy férfi sír, akkor vagy komoly fájdalmai vannak, vagy a kedvenc csapata kiesett a ligából.

24. Mit kell adni egy olyan férfinak, akinek mindene megvan? Egy nőt, aki megmutatja hogyan kell használni mindazt!

25. A férfiaknak nem számít barátnőjük értelmi szintje. Felmérések szerint az első randin egy férfi a nőn 55\%-ban a külső megjelenést figyeli, 38\%-ban a beszédstílusát és csak 7\%-ban figyel arra, amit tulajdonképpen mond.

26. Az igen és nem olyan válaszok, amelyekre csak a férfiak képesek. A Nők számára ez ismeretlen. Kérdezd meg a nőtől, hogy “Éhes vagy?” és biztosan felsorolja azokat az élelmiszereket, amit szívesen megenne és azokat, amelyeket előző este fogyasztott egy partin és rosszul lett tőlük.

27. A férfiak büszkesége nem engedi, hogy térképet használjanak egy új városban. Pedig az sokkal cikibb, amikor tízszer köröznek a körforgalomban, mert nem tudják merre tovább.

28. Ha egy férfi kézenfogja a nőt házasság előtt, az szerelem. Ha a házasság után fogja meg a kezét, az önvédelem.

28. A női munka csak akkor marad végezetlen, ha a férfire volt bízva.

29. A férfiakat legjobban sértő szavak “Nem” és “Állj”…

30. Egy férfi képes dupla annyit fizetni valamiért, amit nagyon szeretne. Egy nő fele áron megveszi azt, amire igazán nincs is szüksége.

31. Egy férfi akkor sikeres, ha több pénzt tud keresni, mint amennyit a felesége elkölt.

32. A férfiak ugyanolyan jóképűen kelnek fel, mint ahogyan lefekszenek. A nőket valahogy az éjszakai alvás mindig megviseli…

betöltés...