Ezt üzenik a csillagok 2019 júniusára: egyre több figyelmet szentelsz a magánéletednek

A bolygók állása szerint, az előttünk álló hónapban sem fogunk unatkozni. Bonyodalmak, nagy szerelmek, siker vagy éppen kudarc, családi perpatvar vagy idilli nyugalom – a paletta a szivárványnál is színesebb, de hogy ezek közül neked mire is kell számítanod, azt az alábbiakban megtudhatod.

Kos

Számodra a június a karrierről és a munkáról szól majd. Nagyon szeretnél előrelépni végre, és fejlődni abban, amit csinálsz, de a munkahelyi gondok sajnos nem kerülnek el. Többféle konfliktushelyzetbe keveredsz, ám a büszkeségedtől így sem válnál meg. Találkozhatsz viszont egy különleges személlyel, akiből remek üzlettárs lehet.

Bika

A hónap eleje nagyon pörgős lesz, főként a munkahelyeden. Rengeteg teendőd van, így még a szüneteken sem tudsz felszusszanni. Az életstílus, melyet most folytatnod kell, kimerít. Ezért a hónap második felében már pontot tennél a végére, és talán elmész egy jól megérdemelt, pihentető vakációra.

Ikrek

Június a te hónapod! Majd kicsattansz a pozitív energiától, és mindent sikerül véghez vinned, amit megterveztél. Az út, amelyen elindultál, nem lesz kátyúmentes, ám számodra most semmi sem lehetetlen. Mindenre találsz megoldást, ráadásul egy olyan lehetőség is szembejön veled, amire abszolút nem számítottál. A szerelmi életed is csak úgy ragyog az optimizmustól!

Rák

A június számodra kikapcsolódást és bátorságot hoz. Most jött el az ideje, hogy megvalósítsd azt, amire eddig nem volt merszed, és elutaznod arra a vakációra, melyet már hosszú ideje halogatsz. Ebben a hónapban alkalmad lesz jobban megismerni önmagad, mi több, végre megtalálod azt a belső egyensúlyt, melyet már oly rég kutattál.

Oroszlán

Nosztalgikus hangulatod a hónap első felében eloszlik. A munkába temetkezel, és nem rettensz vissza attól, hogy megoszd az ötleteidet a kollégáiddal. Bevetted a fejedbe, hogy most mindent elkövetsz a céljaid megvalósításának érdekében, és ténylegesen keményen megdolgozol ezért. Miközben a karriered szépen építed lehetséges, hogy a családban nehézségek merülnek fel.

Szűz

Június eleje zavarodottságot hoz. Egyfelől stabil, tartós kapcsolatot akarsz, de ugyanakkor a szabadságod is szeretnéd megtartani: ki-kijárogatni a városba, és élvezni az ellentétes nemű személyek társaságát. Sehogy sem tudsz zöld ágra vergődni, hogy mit is akarsz igazán, de hónap végén majd megismersz valakit, aki rendet teremt a káoszban.

Mérleg

Egyre biztosabb vagy abban, hogy mit szeretnél kezdeni a jövőddel, ezért bele is veted magad az ön-oktatásba. Egyre több információt szerzel meg, és a tudás, amelyre most szert teszel, jobban fogja segíteni a karriered, mint azt gondolnád. Fontos lehetőségek bukkannak fel az életedben, szóval érdemes lesz szemfülesnek lenned.

Skorpió

Minden figyelmedet és idődet a munkának szenteled. Azt szeretnéd, hogy az anyagi helyzeted felvirágozna, ezért jóval többet dolgozol, mint eddig, csak hogy elérd a célod. A hónap végére meg is kapod a jóvátételt, amire vágytál, ám addig nem, míg határozottan és hangosan ki nem mondod, mit szeretnél.

Nyilas

A hónap eleje rád nem jellemző zűrzavarban talál. Képtelen vagy hatékonyan beosztani az idődet, így nem jut elég a családra, a barátokra, sem a pihenésre. Miután elbeszélgetsz egy számodra fontos emberrel, végre rádöbbensz arra, hogy valójában több figyelmet kell szentelned az időbeosztásodnak, mert ez így nem mehet tovább.

Bak

Ha szingli vagy, a június tökéletes lesz számodra. Nagyon sok időt töltesz a barátaiddal, és rengeteg olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, akikkel egy hullámhosszon vagy. Amennyiben kapcsolatban élsz, heves konfliktusokra kell számítanod, mivelhogy a te elveid gyökeresen eltérnek attól, amit a partnered akar.

Vízöntő

Június gyümölcsöző lesz számodra, ami az anyagiakat illeti. Megismerkedsz valakivel, aki sokat lendíthet a karriereden, és olyan lehetőségeket nyit meg számodra, melyeket másképp sosem lettél volna képes becserkészni. Mindemellett a szerelmi életed is egyre szenvedélyesebb, szóval nyugodtan hátradőlhetsz.

Halak

Egyre több figyelmet szentelsz a magánéletednek. Bár hajlamos vagy együttérezni mindenkivel a környezetedben, és általában a háttérbe szorítod a saját vágyaidat, most eljött az ideje, hogy magaddal törődj és az életcéljaiddal. Már nem kötsz kompromisszumot olyan könnyen, legalábbis júniusban.

betöltés...