Emberek millióinak bevált: egy japán orvos megmutatja hogy dobd le a plusz kilókat!

Legyünk őszinték, mindig is léteztek és létezni is fognak olyan emberek, akik nem szeretik a mozgást és a hirtelen életmód változásokat. Azt azonban mindenki szeretné, hogy a lehető leggyorsabban, a legkisebb erőfeszítéssel sikerüljön fogyni.

Az alábbi módszert egy japán orvos, Fukutsudzi találta fel, aki saját könyvében részletesen elmagyarázza ezt a fogyási módszert. A könyv már 6 millió példányban kelt el, nagyon nagy sikert aratott. A gyakorlat elvégzéséhez nincs szükségünk semmi másra, csupán egy törülközőre,egy zsinórra vagy zsinegre, hogy rögzítsük a törülközőt és egy vízszintes felületre. Napi 3-5 alkalommal ajánlja megismételni az 5 perces gyakorlatot.

Íme a technikája:

1. Tekerjük fel a törülközőt és szorosan rögzítsük a zsineggel vagy bármi mással, hogy egy hengert kapjunk.

2. Üljünk egy sík felületre.

3.  Tegyük a hengert a derék alá, pontosan a köldökkel egy vonalba, és feküdjünk rá. Fontos, hogy a henger és a hát szélessége kiegyenlítse egymást.

4. Nyisd szét a lábaid váll szélességeb, a nagylábujjak érintkezzenek egymással.

5. Most ugyanezt csináljuk meg a karokkal is, csak a kisujjaink érintkezzenek.

Ha mindezzel meg vagyunk, feszítsük meg a testünket, mintha nyújtózkodnánk és tartsuk meg ezt a pózt 5 percig. Ha végeztünk, ne álljunk fel azonnal, forduljunk először oldalra és csak szép fokozatosan folytassuk a talpra állást.

Ha valakinek gerinc problémái vannak, mindenképp egyeztessen orvosával! Nagyon sok ember, aki olvasta az orvos könyvét és kipróbálta a módszert, esküszik annak hatékonyságára és arra, hogy rövid időn belül látható eredményeket lehet vele elérni a testen.

betöltés...