Az inka horoszkópod nagy titkokat árul el neked. Ez számodra az inka papok különleges üzenete:

Mit mondanak rólad az inka papok? Válaszd ki, melyik madár vagy, olvasd el a jellemzésedet! Neked is tudott újat mondani?

Mit mondanak rólad az inka papok? Válaszd ki, melyik madár vagy, olvasd el a jellemzésedet!

Napmadár

A fékezhetetlen (I.22. – II.19.)

A napmadár jegyében született ember legfőbb tulajdonsága a függetlensége. Nem kerüli ugyan feltétlenül mások társaságát, de nagyon jól érzi magát egyedül is. Sokan közülük nem mindennapi hobbival töltik szabadidejüket. Sok feltaláló és felfedező is ebben a jegyben született. A napmadár típusú embereket az anyagi javak közömbösen hagyják. Szeretnek utazni.

Milyen partner?

Nem könnyű vele az élet függetlensége miatt. Későn szánja rá magát a házasságra, és kapcsolatai gyakran rövid életűek. Érzelmi dolgokban gyakran környezete számára érthetetlen módon cselekszik, előfordul, hogy önmagától korban, műveltségben, jellemben végletesen különböző partnert választ. Az inka papok úgy tartották, jobb barát, mint szerető.

Galamb

Igazi galamblélek (II.20. – III.20.)

Ő a nyugalom és a szelídség megtestesítője, de ugyanakkor a félénkségé és a védtelenségé is. Aki ebben a jegyben született, könnyen alkalmazkodik a vele szemben támasztott elvárásokhoz. Keserűség nélkül képes lemondani saját vágyairól és terveiről. Nem vágyik hatalomra, nem szereti a kockázatot. Békés, nyugodt, kiegyensúlyozott életről álmodik.

Milyen partner?

Ha egyszer családot alapít, jó és áldozatkész társ. Könnyű irányítani. Ha meg is kockáztat egy kis félrelépést, hamar visszatér a családi fészekbe. Szülőként toleráns, elvakítja a gyermeke iránt érzett szeretetet.

Keselyű

Csak magára gondol (III.21. – IV.20.)

A Keselyű jóval erősebbek az átlagnál – testileg és lelkileg egyaránt. Mindig saját érdekeiket tekintik a legfontosabbnak, igazi egoisták. Nem félnek viszont a kockázattól. Jobbára vezető személyiségek, imádnak másoknak parancsolni. Nem szívesen ismerik be tévedéseiket, de egy esetleges vereség sem jelent nagy tragédiát számukra. Könnyedén túlteszik magukat a kudarcokon, és máris a következő feladat felé fordulnak.

Milyen partner?

A szerelemben nincsenek gátlásai. Ha Ámor nyila eltalálja, nagyon szerelmes tud lenni. Érzelmeit nem titkolja, de kapcsolatai rendszerint nem tartanak sokáig, mert a szerelemben is önző: leginkább önmagára gondol, nem a partnerére. Azért ő sem reménytelen, ha felismeri hibáit képes megváltozni.

Pulyka

Mellette nem kell szűkölködni (IV.21. – V.21.)

Az inkák a Pulykát a bőség, a gazdagság és jóllakottság szimbólumának tekintették. Aki ebben az időszakban született, nyugodt és körültekintő személyiséggé fejlődik. Jellemzője a büszkeség és a tartás. A Pulykáktól igen sokan kérnek segítséget és tanácsot és ami még ennél is többet jelent: meg is fogadják azt. A Pulyka csak hosszas megfontolás után dönt, és ritkán változtatja a nézeteit. Mindig igazat mond.

Milyen partner?

A pulyka hűséges és kitartó partner, de rendkívül igényes. Épp olyan magas követelményeket támaszt magával, mint környezetével, partnerével szemben. Választottját alapos megfigyelésnek veti alá mielőtt rászánná magát a közeledésre. Nem szereti a zsákba macskát. Az otthona és a család, talán épp ezért, nagyon fontosak neki, és mindenben a legjobbat igyekszik biztosítani számukra

Papagáj

Színes és hangos személyiség (V.22. – VI.21.)

Jellemző rá a kellemes modor, a humorérzék és az elevenség. ő a társaság középpontja. Ez kedvére is van, hiszen a Papagáj nem szereti a magányt, viszont imádja, ha sok barát és ismerős veszi körül, akik csodálják fantáziáját, szellemességét. Hibája lehet a bőbeszédűség, a hiúság és a könnyelműség. Nemigen törődik a pénzzel, egyik napról a másikra él, de szerencséjére általában a sors kegyeltje, szinte mindent sikerül baj nélkül megúsznia.

Milyen partner?

Igazi kaland, de érzelmei gyakran felszínesek. Párjának gyakran van szüksége ügyességre és diplomáciai érzékre, ha meg akarja őt tartani.

Fürj

Igazi tyúkanyó, tyúkapó (VI.22. – VII.22.)

Szerénység, jólelkűség, egyenesség és a áldozatkészség jellemzi. Senki sem képes úgy gondoskodni otthonáról és a családjáról, mint a fürj jegyében született ember. Ügyes és gyakorlatias, nincs sok hibája. Néha zsörtölődik, de könnyű leszerelni, ha igazat adunk neki. Képes nagyon keményen dolgozni azért, hogy megfelelő körülményeket biztosítson családjának.

Milyen partner?

Született otthonülő. Nem vágyik a nagyvilágba – inkább papucsot húz, és kényelmesen elhelyezkedik a fotelben. Imádja a gyerekeket, akikkel szemben megértő és türelmes. Szívesen kényezteti őket is, párját is. Papagájok kíméljenek!

Albatrosz

Kalandra fel! (VII.23. – VIII. 22.)

Élete rendszerint kalandokkal és veszélyekkel teli, de ezeket általában baj nélkül átvészeli. Bátor, vagány, merész, és nem ijed meg semmilyen nehézségtől. Javíthatatlan optimista, aki életörömével másokat is magával ragad, így mindig rengeteg barát veszi körül. Gyűlöli az egyhangúságot. Talán ezért is szereti annyira a kalandos utazásokat ismeretlen vidékekre. Az albatrosz szívélyes, kedves, és nem túl igényes a hétköznapi életben.

Milyen partner?

Párja gyakran szemére veti, hogy nem törődik családjával, de elismeri, hogy ezt mással igyekszik pótolni: engesztelésképpen gyakran halmozza el családját ajándékokkal. Partnerére mindig úgy tekint, mintha éppen csak most kezdené az udvarlást, a hódítást.

Tukán

Egy hallgatag bölcs. (VIII.23. – IX.22.)

A tukán a józan gondolkodás, az óvatosság és a bölcsesség szimbóluma. A tukán jegyű ember megfontolt, higgadt és korántsem mondható bőbeszédűnek. Megbízhatósága és szorgalmára lehet alapozni, a családi vagyont biztosan nem herdálja el, sőt, épp ellenkezőleg: megsokszorozza azt. Gyengéje az utazás. Annak érdekében, hogy útra

kelhessen, sokszor még az észérveket is félreteszi.

Milyen partner?

Nem hősszerelmes alkat. Nem szentimentális és nem is szenvedélyes. Hűvös természetű partnerére józanul tekint, konkrét előnyöket keres benne. Ha egyszer megházasodik, hűséges marad. Tiszteletben tarja a bevett szokásokat, hagyományokat, de nem berzenkedik a háztartásbeli kötelességek megosztásától sem. Eszerint neveli gyermekeit is.

Kolibri

Az életöröm megtestesítője (IX.23. – X.22.)

Ez a piciny madár maga az életöröm, s a kolibri hozza a jó híreket is, az inkák szerint. Aki ebben a jegyben született, derűs, jóindulatú és barátságos. Mindent rózsaszínű szemüvegen keresztül lát, ami az élet legnehezebb pillanatain is átsegíti. Sok barátja van, és ő szívesen segít nekik. Szereti a szép ruhákat és a különleges ételeket. Nem takarékoskodik, de általában nincs is rászorulva.

Milyen partner?

Tökéletes – egy egész életre. Nagyra értékeli az élvezeteket. Szereti, ha kényeztetik és ha kényeztethet. Aki őt választja párjának, nagyon kényelmes és kellemes otthont talál majd magának mellette, amelyben nem hiányzik semmi a boldogsághoz.

Ez a piciny madár maga az életöröm, s a kolibri hozza a jó híreket is, az inkák szerint. Aki ebben a jegyben született, derűs, jóindulatú és barátságos. Mindent rózsaszínű szemüvegen keresztül lát, ami az élet legnehezebb pillanatain is átsegíti. Sok barátja van, és ő szívesen segít nekik. Szereti a szép ruhákat és a különleges ételeket. Nem takarékoskodik, de általában nincs is rászorulva.

Héja

Kirobbanó energia, lehengerlő fantázia. (X.23. – XI.22.)

Az ebben a jegyben született emberek energikusak, bátrak, határozottak. A Héja kitartó és erős, de nem szereti a szürke hétköznapokat és az egyhangúságot. Nem mindig diplomatikus, nem tudja elrejteni érzelmeit. Viszont közvetlenek és nyíltak. Némelyik héja típusú személy mindennél jobban szereti a hatalmat. Vonzza őt minden, ami nem szokványos, titokzatos és kiismerhetetlen – gyakoriak nála a parapszichológiai képességek.

Milyen partner?

Igen szerencsés alkat: mindent elér nagyobb erőfeszítések nélkül. A másik nem számára rendkívül vonzó a vitalitása és a fantáziája. Általában későn szánja rá magát a házasságra, de választottjához hűséges marad. Az erotika nagyon fontos a számára, e téren sem lehet unatkozni mellette.

Sólyom

A kalandos élet garanciája (XI.23. – XII.21.)

A Sólyom nemes jellem, bátor és nagylelkű. Élete állandó változás és kaland, melyekből mindig baj nélkül tér haza. Bár hirtelen haragú, indulatai hamar elmúlnak. Talán ez is az oka annak, hogy könnyen megbocsát. A Sólymok szeretnek bulizni, mulatni nagy társaságban érzik igazán jól magukat. Szeretik szórni a pénzt, nem kenyerük a spórolás.

Milyen partner?

A sólyom elbűvöli a másik nemet. A családi kapcsolatokat nem sokra értékeli, csapodár típus. Vagy nagyon korán nősül, vagy idősebb korban, de gyakran nem tartós a házassága.

Bagoly

Bölcs és megbízható (XII.22. – I.21.)

Ez a madár a bölcsesség és a megfontoltság szimbóluma, de nem utolsósorban a titoktartásé is. Aki a bagoly jegyében született, komoly, diszkrét, és nem beszél a levegőbe. Szűkszavú, nem érzelgős. Higgadt, tartózkodó a viselkedése. Megválogatja a barátait. A Bagoly nem tűri a butaságot, az önteltséget és a bizonytalanságot. Szorgalmas és törekvő, így gyakran komoly sikereket ér el az életben.

Milyen partner?

A bagoly nem szentimentális és nem is gyengéd, de hűséges és felelősségteljes, megbízható társ. Nagyra értékeli a családi kapcsolatokat és hagyományokat. Kissé konzervatív. Tiszteli az idősebbeket. Szigorú, de igazságos, kiszámítható, gondos szülő.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

betöltés...