A világ legcsúnyább lányaként csúfolták, teljesen összetört, de így néz ki most!

Lizzie Velasquezt tíz éve egy online portálra feltöltött videó miatt az internet a világ legrondább nőjének választotta… Lenéző kommentek tízezrével szembesült egyik pillanatról a másikra, így születési rendellenessége mellé, még ismeretlenek ezreinek bántásával is fel kellett vennie a harcot, és végül megtalálta a kiutat. Egy hajszálon múlt…

Lizzie még 1989-ben született egy ritka rendellenességgel, ami nem csak azt jelenti, hogy külseje egy öreg néniére hajaz, hanem azt is, hogy szervezete képtelen elraktározni a zsírt, ezért most 27 évesen is mindössze 30 kiló. Ám mégsem ezekkel a legnehezebb együtt élnie, hanem azzal a mérhetetlen lenézéssel és gyűlölettel, ami az internet világából áradt felé ismeretlenül.

Erről beszél többek között a róla készülő dokumentumfilmben, ami a Bátor Szív: a Lizzie Velasquez sztori címet viseli.

Az akkor még csak 17 éves lány teljesen összetört a zaklatásoktól, melyek azután érték, miután képei elterjedtek a világhálón, még az öngyilkosság gondolata is felmerült benne, végül mégis lelkének ereje győzött!

Sőt miután felkérték, hogy szerepeljen egy dokumentumfilmben, amiben őt mutatnák be, meglátta a fényt az alagút végén: ő lehet az, aki vigaszt és reményt nyújt azoknak, akik valamilyen tulajdonságuk miatt szintén számkivetetté válnak. Ekkor kezdett motivációs beszédeket tartani szerte az Egyesült Államokban, mely során olyan átlagostól eltérő külsejű fiatalokba szeretne erőt önteni, akik hasonló megaláztatásoknak vannak kitéve napról napra!

A saját történetén keresztül akart tükröt tartani az emberek elé, hátha kicsit magukba néznek és némi együttérzést mutatnak majd a kevésbé szerencsés embertársaik iránt.

Ha egyet értesz a kezdeményezésével és csodálod szívének erejét oszd meg! Szerintünk lenyűgöző nő!

betöltés...