Erzsébet királyné tombol: magához kérette Meghan hercegnét!

Betelt a pohár

Eleinte minden nagyon szépen indult, azóta ez már a második alkalom, hogy Erzsébet királyné magához hívatta Meghan hercegnét.

Erzsébet királynő azért is volt nagy tisztelettel Meghan Markle felé, mert az amerikai színésznő alaposan megváltoztatta Harry herceget.

A királyi család egykori fekete báránya jó útra tért, köszönhetően a mindent elsöprő szerelemnek. Így maga mögött hagyta a botrányos éveket is, amikor az alkohol és nőügyei miatt kellett magyarázkodnia.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Alig több mint egy éve aztán már gyülekeztek az első viharfelhők. Egy akkori hír szerint ugyanis Meghan Markle egy időben azt mondogatta ismerőseinek, már megbánta, hogy igent mondott Harry-nek, leendő hercegnéként az élete ugyanis számos lemondással jár. Törölnie kellett a közösségi oldalait is, nem beszélve sok száz más szabályról, amit a királyi udvar tagjainak be kell tartania. Ekkor egyszer már Erzsébet magához kérette Meghant, azért akart elbeszélgetni vele, hogy mit hogyan kellene csinálnia, hogy a lehető legkevesebb gond legyen vele és belőle.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan looking a bit somber after @serenawilliams defeat. 😪

Meghan Markle (@hrhofsussex) által megosztott bejegyzés,

Most újra gyülekeznek a viharfelhők: egy friss hír szerint Erzsébet királyné tombol, Meghan-nak így ismét jelenése volt előtte!

Erzsébet már tavaly is hangot adott annak, néha az az érzése, Meghan úgy viselkedik, mint aki egy valóságshow szereplője.

„Meghan viselkedésével az egész királyi protokollt sutba vágta, ami nem csak Harrynek, hanem az egész királyi családnak kínos. Ezért is kapta a királyi családban a háta mögött azt a nevet, hogy Meghan, a Pestis” – imondta akkor Harry herceg feleségéről a királyi udvar egyik dolgozója.

Most újra áll a bál: a királyné Harry-t és Meghan-t is magához hívatta, miután bemutatták a róluk készült dokumentumfilmet!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#queenelizabeth

Dejan Rankovic (@dejan__rankovic_) által megosztott bejegyzés,

Kritikus. Ezt a kifejezést használják újabban, ami Harry herceg és felesége, valamint a királyi család közötti kapcsolatot jellemzi manapság. Harryék nemrég Afrikában jártak, ahol egy dokumentumfilm is forgott a látogatásukról. Ebben azonban Meghan olyan nyílt és őszinte válaszokat is adott, hogy Erzsébet királyné egy bennfentes szerint azonnal raportra hívta a Buckingham-palotába.

A királyi család tagjai ugyanis sosem beszélhetnek az érzéseikről!

A bennfentes szerint Erzsébet királyné valósággal majd felrobbant Meghan hercegné néhány mondatától. “A párt a filmet követően azonnal magához hívatta. Egy sokkoló intelemben azt mondta nekik, össze kell tartaniuk és nem szabad többé egyedül bizonygatniuk, képesek modernizálni a monarchiát. Meghannak azt mondta, ez rendben lenne a hippi Hollywood-ban, de a királyi család tagjai a érzelmeiket csak egyféleképpen kezelhetik, sajátként.” – mondta a forrás.

Hogy Meghan képes lesz-e megfogadni az intelmeket, affelől vannak kétségeink.

betöltés...