Meghan Markle-t operáltatott magából ez a háromgyerekes anyuka! Így sikerült – Fotók

7 milliós befektetés

Elkerülhetetlen volt, hogy ez a hír is elkészül egyszer: egy háromgyermekes anyuka az első, aki Meghan Markle testében képzelte el az életet.

Egy 36 éves texasi édesanya úgy döntött, megvalósítja élete nagy álmát, Meghan Markle-é operáltatja magát. Számos hasonló történetet láttunk már, így bátran ki merjük jelenteni, viszonylag olcsón megúszta a beavatkozássorozatot, hiszen alig több mint 7 millió forintot költött csak.

Saját elmondása szerint a gyermekei ma már gyakran össze is keverik a hercegnével!

Feltöltötték a száját, az orrát is átalakították, zsírt szívtak le a hasából és a combjaiból, természetesen az arcát is botoxolták és cic.iket is kapott.

A 36 éves háromgyermekes anyuka nem sokat vacilált, határozottan megmondta az orvosonak, mit szeretne. “Ha a tükörbe nézek, szerencsésnek érzem magam. Még mindig magamat látom benne, de egy sokkal jobb verziómat” – újságolta az anyuka a műtéteket követően.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beauty with intelligence ♥️👌🏼♥️ #meghanmarkle #intelligence #instagood #instadaily #love #cute #instapic #picoftheday #pictureperfect #photooftheday #photographer

Meghan Harry Kate Middleton (@meghanmarkleharrykatewilliam) által megosztott bejegyzés,

És most nézzük meg jól, mi volt a cél! Íme Meghan!

Ez volt az alapfelállás, és azt el kell ismernünk, nem volt olyan rosz a helyzet, mint amilyen lenni szokott ilyen helyzetekben.

Xochytl Greeren szinte mindent átalakítottak, amit csak lehetett. De így is elég olcsón megúszta, 7 milliót fizetett. Elmondása szerint ráadásul az alig hároméves lánya, Isla gyakran össze is keveri Meghan Markle-lel.

És íme a végeredmény! Szerinted, hasonlít?

Nem is rossz. Ne feledd, háromgyerekes anyukáról van szó.

betöltés...