10 esemény, amely bizonyítja, hogy az időutazás igenis létezik

Az időutazás régóta érdekli a tudósokat. Számtalan elmélet született arra, hogy miként lehetne megvalósítani a dolgot. Persze ezek mind-mind megálltak valahol valamelyik zsákutcában. Elméletileg az időutazáshoz hihetetlen mennyiségű energia szükséges és ez az, ami jelenleg még nem áll rendelkezésre. Ma… De ki tudja?! 200-300 év múlva akár lehetséges is.

Minden esetre mutatunk nektek pár képet, ami erősen gondolkodóba ejthet minket mindezekkel kapcsolatban.

Svájci óra egy ősi kínai sírban

Kínai régészek 2008 decemberében találtak egy óriási koporsót egy 400 éves sírban Shangsi megyében. Egy svájci órát találtak benne, amely mutatói 10:06 órát mutattak. Furcsa mert 400 évvel ezelőtt még nem léteztek ilyen órák.

A Philadelphia-kísérlet

1955-ben állítólag a teleportálással kísérleteztek az amerikaiak. A kísérlet katasztrófába fulladt. Állítólag a kísérletben résztvevő legénység téren és időn át utazott össze-vissza. Többen eggyé váltak a hajó szerkezetével.

Az időutazó ember

Ez a kép az 1940-es években készült. Furcsa az a napszemüveges, divatosan öltözött férfi középen.. nem?! Meglehetősen “trendi” az akkori korhoz mérten.

Egy nő mobiltelefonnal 1938-ban

Furcsa egy fénykép. Egy nő “mobiltelefonál”. Mindez 1938-ban történt. Furcsa, hogy miután a képet felkapta a média egy nő megjelent és azt állította, hogy a képen az ő nagymamája van, és az tényleg egy mobiltelefon. Egy gyár kísérletezett vezeték-nélküli telefonokkal akkortájt és “tesztelni” kapta kölcsön. Ez nagyon különös…

CD-k az 1800-as években

Ez a festmény az 1800-as évekből származik. Nagyon úgy fest, mintha CD-k lennének a képen. De hát ez akkortájt kizárt, ugyanis közel 200 évre rá jelent meg 1980-ban.

John Travolta

Ezt az 1800-as évekből származó képet eBay-en 2011-ben adták el. A színész úgy gondolja, hogy az eladó manipulálta a képeket, hogy többet érjenek.

Űrhajós szobor egy régi egyházon

1600 és 1800 között épült templom tetején lévő szobor egy űrhajóst ábrázol. De hogy?

Időutazó befektető

Andrew Carlssin nevű befektetőt 2014-ben letartóztattak bennfentes kereskedelem miatt. Ez az ember azt állítja, hogy időutazó, aki 2256-ból jött. Két hét múlva 800 dollárt fektetett be, amivel 350 milliót keresett volna de letartóztatták. Furcsa mód eltűnt mielőtt bíróságra ment volna.

Matt Damon

Egy nő találta ezt az esküvői fotót otthon. Megdöbbent, amikor meglátta…ugyanis apja meglehetősen hasonlít Matt Damon-ra. Vannak olyan elméletek, amik szerint időutazó a színész.

Cape Scott sztori

A könyv borítóján van egy férfi, aki cseppet sem illik a korba. Pólót és rövidnadrágot visel. Hosszú hajú. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint az átlagos emberek 1917-ben.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

betöltés...