Az elszánt édesapa új pohárért könyörög autista fiának – szóhoz sem jut mikor a gyártó válaszol neki

Az Angliában élő 14 éves Ben Carternek különleges dolgokra van szüksége. Főleg akkor, ha a kék poharáról van szó, melyből két éves kora óta iszik. Ben autista és emiatt egyáltalán nem hajlandó semmilyen más pohárból inni.

Marc egy üzenetet írt azért, hogy mindenki megértse, miért olyan fontos számukra ez a pohár és közzé tette a Twitteren:

“Ben 14 éves és autista, nem tud beszélni és nagyon kevés dolgot fog fel. 2 éves kora óta csak ebből a kék színű Tommee Tippee pohárból tud inni, melynek két füle van.

Az elmúlt 3 évben sikerült mindig újat vásárolni ebből a pohárból ha már elhasználódott vagy koszos lett. Először a poharat cseréltük ki, aztán a tetejét. Ő gyanakodott ugyan, de végül is minden rendben ment.

Nem egy nagy dolog, ugye? Vehetünk helyette mást is! Ilyen idős korban egy gyerek mát tud pohárból inni!

Ben soha nem ivott az iskolában 5 éves kora óta, házon kívül sem iszik semmit ezért sehová nem tudunk menni. Az emberek azt mondják, majd iszik ha szomjas lesz. De sajnos már kétszer is voltunk vele kórházban mert nagyon kiszáradt, tehát sajnos ez nálunk nem így van.

Sajnos ezt a típusú poharat már nem gyártják. Megpróbáltunk másikat adni Bennek, de odavágta hozzánk. Talán van még egy utolsó darab valahol a szekrény mélyén?

Igazából nagyon aggódunk, mi lesz akkor, ha ez az utolsó pohár szétesik. Tudnak nekünk segíteni? Kérjük adják tovább ezt az üzenetet. Szívesen fizetünk a pohárért és a szállításért és nagyon örülnénk, ha többet is találnánk a pohárból!”

Egy nap elteltével ezt az üzenetet 14 000-szer osztották meg a Twitteren. A világ minden táján hallottak Marc-ról és a kék pohárról, és látták, milyen is pontosan az a pohár amit keres a férfi. Ez azért fontos, mert ha a pohár nem pontosan ugyanolyan lesz, akkor Ben nem fog belőle inni.

Marc üzenete végül is eljutott a Tommee Tippee gyártójához, akik ezek után poharak után kutattak az üzletekben és a raktárakban.

Mikor nem találtak egyetlen poharat sem, ami a leírásnak megfelel, különleges döntést hoztak.

“A munkatársaink megtalálták azokat a gépeket, melyekkel ezek a típusú poharak készültek, még ott voltak a gyárban. Jó és használható állapotban voltak.”

És ezzel el is van intézve! Tommee Tippee 500 darab kék poharat gyártott le, hogy Ben megihassa innivalóját minden nap!

Úgy gondoljuk, ez egy fantasztikus gesztus a Tommee Tippee-től és biztosak vagyunk benne, hogy Ben nagyon örül az ajándékoknak.

Ami valakinek egy nagyon apró, lényegtelen dolog, az másnak rettenetesen sokat jelenthet – ez a történet tökéletes példa erre.

betöltés...